Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης μαζί με φίλους και τις σανίδες τους έπαιζαν με τα κύματα της ανατολικής ακτής της Άνδρου, η φωτογράφος Μαρία Λαμπριάδου τους φωτογράφισε και μοιράζεται μαζί μας τις όμορφες εικόνες δεξιοτεχνίας και αλμυρού νερού!

Ο χορός του Λεωνίδα Τσορτανίδη και της παρέας του με τα κύματαΟ Λεωνίδας Τσορτανίδης και η παρέα του έπαιζαν με τα κύματα της ανατολικής ακτής του νησιού. Αυτό που για τους υπόλοιπους μας φαίνεται ακατόρθωτο οι τρεις φίλοι το έκαναν να φαίνεται σαν μια όμορφη χορογραφία. 

Ο χορός του Λεωνίδα Τσορτανίδη και της παρέας του με τα κύματα

📷 Η Μαρία Λαμπριάδου τυχαία τους εντόπισε και παρόλο τον ενθουσιασμό της κατάφερε να κρατήσει σταθερή τη φωτογραφική μηχανή και να αποτυπώσει αυτά τα εκπληκτικά στιγμιότυπα! 

Ο χορός του Λεωνίδα Τσορτανίδη και της παρέας του με τα κύματα

🙏 Με τέτοια κύματα στην Άνδρο αν έχει κάποιος το χάρισμα γίνεται πρωταθλητής, το αποδεικνύουν ο συμπαθής Λεωνίδας (παγκόσμιος πρωταθλητής και αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου) και ο μέγιστος Νικόλας Κακλαμανάκης (ολυμπιονίκης).

Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις αγαπητέ Λεωνίδα, πάντα άξιοι όλοι της παρέας.

Μαρία ευχαριστούμε για τις συναρπαστικές εικόνες! 

Ο χορός του Λεωνίδα Τσορτανίδη και της παρέας του με τα κύματαΟ χορός του Λεωνίδα Τσορτανίδη και της παρέας του με τα κύματα

Δείτε τις φωτογραφίες με κινηματογραφικό ρυθμό σαν να είμαστε στην ακτή και να τους θαυμάζουμε!

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Τσορτανίδης

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης είναι παγκόσμιος πρωταθλητής U15 στο άθλημα της ιστιοσανίδας, γεννημμένος στις 19 Μαρτίου 2001 στην Άνδρο. Είναι πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Techno Plus και αποτελεί το μέλλον της ελληνικής ιστιοσανίδας, κάτι που δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Στόχος του Λεωνίδα είναι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ένα αθλημα στο οποίο η Ελλάδα έχει τεράστια παράδοση, με αθλητές υψηλού επιπέδου όπως ο Νίκος Κακλαμανάκης και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.
🌐 iroes.gr/stoiximan-tokyo-team

🌐 filathlos.gr/istioploia

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.