Δεν υπάρχει πιο εκκωφαντικός ήχος από την Σιωπή…

Αυτοί οι μοναδικοί ήχοι εμπνέουν τον Άρη Μαργέτη που μορφοποιεί την σκέψη σε στίχο.

"Οι Ήχοι της Σιωπής" του Άρη Μαργέτη

"Οι Ήχοι της Σιωπής" του Άρη Μαργέτη
Ο Άρης Μαργέτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνδρο όπου τελείωσε το Εμπειρίκειο Ναυτικό Λύκειο Άνδρου. Αν και κατάγεται από ναυτική οικογένεια ο ίδιος δεν έγινε ναυτικός, αλλά δεν ξέφυγε τελείως από τη θάλασσα, αφού εργάστηκε σε γραφεία ναυτιλιακών εταιρειών.

Η ποίηση ήρθε στη ζωή του από τη σύγκρουση της πρακτικότητας του εργασιακού του χώρου με τον ευαίσθητο και ανήσυχο εσωτερικό του κόσμο. Άρχισε να γράφει ποιήματα από το 1983. Παρακολούθησε για πέντε χρόνια το Λογοτεχνικό Εργαστήρι του ποιητή και κριτικού Νίκου Φωκά στη ΧΕΝ Αθηνών.

Η πρώτη ποιητική συλλογή του «Ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά» εκδόθηκε το 2014, ακολούθησε η δεύτερη ποιητική του συλλογή «Λαθρεπιβάτης Ονείρων» το 2015 και η τρίτη ποιητική συλλογή του «Αποτύπωμα στην Άμμο» το 2017.

"Οι Ήχοι της Σιωπής" του Άρη Μαργέτη

 

 

 

Η τέταρτη ποιητική συλλογή

«Ήχοι της Σιωπής»

εκδόθηκε το 2020 από τις

εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ.

 

 

Περισσότερα σε προσεχή έντυπη

έκδοση της

ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ Εφημερίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.