Στο πράσινο βρίσκεται πλέον από την περασμένη εβδομάδα η Άνδρος. Σύμφωνα με τον επιδημιολογικό χάρτη: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ
Εμβολιαστική κάλυψη με τουλάχ. 1 δόση: 61.15% Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί: 46.10% Δείκτης θετικότητας ελέγχων: 0.00% 7-ήμ. ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους: 0 Εβδομαδιαία τάση: Πτωτική  

Στο πράσινο η Άνδρος. Στην υγειονομική θωράκιση του νησιού στοχεύει ο Δήμος με τα rapid tests

Στην υγειονομική θωράκιση του νησιού ενόψει του καλοκαιριού στοχεύει ο Δήμος με τα rapid tests που θα διεξάγονται σε σταθερά σημεία σε Χώρα, Μπατσί, Κόρθι και Γαύριο κάθε εβδομάδα.

Η Ανακοίνωση του Δ. Α.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΔΩΡΕΑΝ ANTICOVID-19 RAPID TESTS ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Ο Δήμος Άνδρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας εισάγει στην Άνδρο σταθερό, καλοκαιρινό πρόγραμμα διεξαγωγής δωρεάν Rapid tests, για κατοίκους, δημότες, επισκέπτες και κάθε φυσικό πρόσωπο, που επιθυμεί να κάνει τεστ

 Έτσι συμβάλλει στην πρόληψη και θωράκιση της δημόσιας υγείας του νησιού, ιδίως τους θερινούς μήνες, ενώ διευκολύνει κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες να προγραμματίσουν τη λήψη μέτρων ατομικής προστασίας.

Πλέον οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται:

  • Κάθε Δευτέρα, στη Χώρα: Στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, από 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα.
  • Κάθε Τρίτη, στο Μπατσί: πλησίον του Περιφερειακού Ιατρείου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
  • Κάθε Τετάρτη, στο Κόρθι: στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
  • Κάθε Πέμπτη, στο Γαύριο: Λιμάνι, πλησίον πιάτσα ταξί, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
  • Κάθε Παρασκευή, στη Χώρα: Στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, από 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα.

Όσοι προσέλθουν, θα πρέπει:  Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ) και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι αλλοδαποί επισκέπτες του νησιού  καλούνται να φέρουν μαζί τους Διαβατήριο.

 Ταυτόχρονα, η τήρηση μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση των αποστάσεων) έναντι της Covid-19 είναι υποχρεωτική.

Για κάθε ερώτημα, διευκρίνιση, πληροφορία ή περαιτέρω επικοινωνία,  μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου (τηλ.: +302282360001).

#menoumeasfaleis# ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.