Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το αίσθημα της νοσταλγίας… Αθεράπευτη νόσος. Η αγάπη για τον τόπο γίνεται λατρεία και ο καθένας, ακόμη και οι μόνιμοι κάτοικοι είναι βέβαιο ότι την ημέρα της προβολής του «Happy Traveller» θα στηθούν στις οθόνες τους.

«Happy Traveller»: Ευχαριστούμε θερμά!
“Πρωταγωνιστής” Ε. Μπλέτσας, Συντελεστές”: Ν. Μουστάκας, Ι. Πιττακίδης, Γ. Φράγκος!

Από τη στιγμή που στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δ.Α. Νίκος Μουστάκας γνωστοποίησε την επίσκεψη του «Happy Traveller» Ευτύχη Μπλέτσα στην Άνδρο, τα μηνύματα “πήραν φωτιά”. Η ερώτηση κοινή “Πότε θα την δούμε;” Η απάντηση ακόμη πιο κοινότυπη: “Μόλις μας ενημερώσουν θα το γνωστοποιήσουμε”.  Εν αναμονή λοιπόν!

Το δελτίο τύπου της Επιτροπής Τουρισμού

Την Άνδρο επισκέφτηκε ο καταξιωμένος παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας με σκοπό τη δημιουργία ενός επεισοδίου της δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής «Happy Traveller» που θα προβάλλει τις διαφορετικές πλευρές του μαγευτικού Κυκλαδίτικου προορισμού. Τα πολύωρα και εκτενή γυρίσματα πραγματοποιηθήκαν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων από τις 21 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, μετά από επαφή και πρόσκληση του Δήμου Άνδρου και της Επιτροπής Τουρισμού που στήριξαν ενεργά και την οργάνωση των γυρισμάτων. Με τη βοήθεια τοπικών φορέων, επαγγελματιών και κατοίκων και καθοδηγούμενος από τον πηγαίο ενθουσιασμό του, ο καταξιωμένος παρουσιαστής επιχείρησε να εξερευνήσει τις φυσικές ομορφιές του τόπου, να ανακαλύψει τις ιστορικές και γραφικές γωνιές του, να βιώσει την αυθεντικότητα, να μιλήσει με τους ντόπιους, να επισκεφτεί μοναστήρια, να επιδοθεί σε αναζωογονητικές δραστηριότητες και φυσικά να απολαύσει τη μοναδική τοπική κουζίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Happy Traveller» ξεκινάει φέτος δυναμικά την 7η σεζόν. Με 236 επεισόδια σε πάνω από 80 χώρες και σχεδόν σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, είναι η μακροβιότερη σε επεισόδια ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης. Τα επεισόδια της εκπομπής προβάλλονται παραπάνω από μια φορές από τον έγκυρο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων ταξιδιωτών με ποιοτικά ενδιαφέροντα. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία μετάδοσης του επεισοδίου της εκπομπής σχετικά με την Άνδρο. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries Andros και όλους τους φορείς, τους κατοίκους, τους εθελοντές και τους επαγγελματίες που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προβολή του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.