Είναι η Άνδρος “το νησί που φεύγει… ;” αναρωτιέται η δημοτική παράταξη “Η Άνδρος της ζωής μας” αναφερόμενη στο επίμαχο Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Σεπτεμβρίου 2021 και τη ΜΗ δημοσιοποίησή του.

Είναι η Άνδρος "το νησί που φεύγει... ;"
Η ανάρτηση της ελάσσονος αντιπολίτευσης

Στην τελική σκηνή της ταινίας Underground του Εμίρ Κουστουρίτσα, οι ήρωες γλεντάνε περήφανοι, ενώ το μικρό νησί όπου έχουν στήσει το γλέντι τους αποκόπτεται σιγά-σιγά από την υπόλοιπη στεριά, αρμενίζοντας μόνο του στο πέλαγος.

Στο νησί της Άνδρου τα Δημοτικά Συμβούλια βρίσκονται στο σκοτάδι, χωρίς απευθείας μετάδοση, χωρίς να δημοσιεύονται βίντεο των συνεδριάσεων. Επιλεκτικά προβάλλονται (και διαφημίζονται) φιέστες Απολογισμού, ενημερώσεις πολιτισμού και εκδηλώσεις.

Ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει τη λογοδοσία, τη διαφάνεια, τις ανοιχτές διαδικασίες και καλύπτει απερίγραπτα κυνικές συμπεριφορές, αφήνοντας την επικοινωνία του πολιτικού αφηγήματος της Δημοτικής Αρχής, στη γνωστή ιστοσελίδα.

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο παράγεται η πολιτική είναι ενδεικτικό της ποιότητάς της.

Ακούει κανείς;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο χωριό μου αυτό το λένε Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α,όσο για Underground και Κουστουρίτσα ….μην τους βάζετε δ΄ύσκολα, έως βιντεοταινίες και πολλά ζητάμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.