Η δεύτερη ευκαιρία για τις οφειλές  – ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες –  και πως μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει δίνεται στο σεμινάριο που οργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων την Δευτέρα 29.11.2021. 

Συγκεκριμένα

Η δεύτερη ευκαιρία για τις οφειλές στο δημόσιοΤο Επιμελητήριο Κυκλάδων σας προσκαλεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στις 16:00, σε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» – 2η Ευκαιρία.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κος Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας μετά την παρουσίαση, θα  απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως και 240 δόσεις
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Τόσο οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, όσο και τα φυσικά πρόσωπα (νοικοκυριά) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν  την ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο ΕΔΩ 

προκειμένου να τους αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

 Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως και τη Δευτέρα 29 Μαίου 2021, ώρα 13:00, όμως λόγω του αναμενόμενου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.