Ο αθλητισμός είναι η υγιής διέξοδος στη νεανικότητα, ηλικιακή και μη. Η προώθηση του αθλητισμού μόνο θετική μπορεί να είναι για το νησί και τους ανθρώπους του. Έτσι η ίδρυση του Απολλώνιου Άνδρου έρχεται επάνω στην ώρα την ανασυγκρότησης από την πανδημία και δίνει υποσχετικές για το μέλλον.

Το 1ο τουρνουά βόλεϊ Άνδρου είναι ΓΕΓΟΝΟΣ

“Ο Απολλώνιος  Άνδρου είναι ένα νεοσύστατο αθλητικό σωματείο που σκοπό έχει να παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες ώστε να γνωρίσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης. Αυτή τη στιγμή διαθέτει δύο ολοκληρωμένα τμήματα εκ των οποίων  το ένα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα Κυκλάδων από τον Σεπτέμβριο 2022 και το άλλο αφορά παιδιά Ακαδημίας (Δημοτικού). Επίσης δημιουργήθηκε και ένα τμήμα vintage για τους παλαίμαχους του βόλεϊ.

Προπονητής είναι ο Αντώνης Παπαδόπουλος, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε κατηγορίες Α1 και Α2.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.