Ανακοίνωση

Δικαιολογητικά για χορήγηση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου άδειας υπαίθριου εμπορίου εντός των διοικητικών της ορίων

Μέχρι την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 είναι η προθεσμία για να υποβληθούν δικαιολογητικά από όσους Παραγωγούς είναι νέοι κάτοχοι αδειών Υπαίθριου εμπορίου και επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή όσοι είναι αδειούχοι από άλλη Περιφέρεια και δικαιούνται να συμμετάσχουν για άσκηση δραστηριοποίησης τους στο Υπαίθριο Πλανόδιο Εμπόριο, ως Παραγωγοί πωλητές, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται, ώστε να κατέχουν έγκριση της Περιφέρειας, σύμφωνα με τον ν.4497/17.

Λεπτομέρειες για το θέμα δίνονται εδώ. Προς διευκόλυνση, διευκρινίσεις μπορούν να δοθούν και τηλεφωνικά από τον Δήμο Άνδρου (υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Φ. Βαλμά, τηλ: 2282360237 από Δευτέρα-Παρασκευή, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι).

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.