Η Άνδρος προβάλλεται στους Γερμανούς περιπατητές μέσα από πολυσέλιδο αφιέρωμα. ​Για μια ακόμη φορά οι δράσεις της Επιτροπής Τουρισμού δρέπουν καρπούς. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια. 

Οι Γερμανοί υμνούν την Άνδρο

Ύμνο για την Άνδρο αποτελεί το πρόσφατο πολυσέλιδο αφιέρωμα του δημοφιλούς Γερμανικού περιοδικού για τον περιπατητικό τουρισμό, Wandern & Reisen.

«To δίκτυο πεζοπορίας της Άνδρου μήκους πολλών δεκάδων χιλιομέτρων αποτελεί τον λόγο που οι Κυκλάδες βρίσκονται στον «χάρτη» με τους καλύτερους περιπατητικούς προορισμούς και προσελκύουν το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό», αναφέρει η «βίβλος του περιπατητικού τουρισμού». Το εξασέλιδο εμπνευσμένο αφιέρωμα «ταξιδεύει» τους χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού στα αρχαία μονοπάτια της Άνδρου που έχουν ενσωματωθεί στο εκτενές πεζοπορικό δίκτυο, παραθέτει χάρτες και διαδρομές, προβάλλει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες του Andros Routes, εκθειάζει την τοπική κουζίνα και αναδεικνύει τη γεωγραφική ποικιλομορφία του νησιού που συνδυάζει άγρια ορεινά τοπία με εντυπωσιακή βλάστηση, αναζωογονητικές πηγές, μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά και διαφορετικές αρχιτεκτονικές επιρροές. Εντυπωσιασμένη από την έλξη που ασκεί η Άνδρος στους επισκέπτες, η ταξιδιωτική συντάκτρια που επισκέφτηκε το νησί μετά από πρόσκληση του Δήμου, αναφέρεται στην ιστορία Γερμανού πεζοπόρου που έπεσε «θύμα» της γοητείας του προορισμού και αποφάσισε να μείνει μόνιμα στο νησί και να βοηθήσει ενεργά στο έργο των εθελοντών για τα μονοπάτια. Ο Δήμος Άνδρου και η Επιτροπή Τουρισμού ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Ansdros Routes, τους επαγγελματίες καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries Andros για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην άριστη διοργάνωση της δημοσιογραφικής επίσκεψης που οδήγησε σε ένα ακόμη σημαντικό ταξιδιωτικό αφιέρωμα για τον προορισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.