Με ανακοίνωσή του το Λιμεναρχείο Ραφήνας ενημέρωσε ότι τα σημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια (19-05-2022) από λιμένα Ραφήνας προς Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και Νάξο δεν θα εκτελεστούν και θα παραμείνουν στο λιμάνι της Ραφήνας.

Η σημαντική επιδείνωση του καιρού με ισχυρούς βόρειους-βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 8, οι οποίοι στο Στενό Καφηρέα μπορεί να φτάσουν και τα 9 μποφόρ, υποχρέωσε τους πλοιάρχους των επιβατηγών πλοίων (“Φαστ Φέρρις Άνδρος”, “Σουπερφέρρυ” και “Αικατερίνη Π”), και για λόγους ασφάλειας των επιβατών, να παραμείνουν στο λιμάνι της Ραφήνας με τα πλοία δεμένα.

Το ίδιο ισχύει και για τα δρομολόγια των Ε/Γ-Ο/Γ “Θεολόγος Π” και “Σούπερσταρ” προς Ραφήνα, τα οποία παραμένουν στη Μύκονο και στην Πάρο αντίστοιχα. Τα πλοία αναμένεται να συνεχίσουν την εξυπηρέτηση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας από αύριο και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν (προβλέπεται σταδιακή βελτίωση του καιρού).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.