Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών που -φευ- επιδεινώνονται μέρα με την ημέρα, “Σ’ αυτόν τον τόπο όπου όλοι είμαστε τόσο τραγικά αυτοδίδακτοι…” -όπως λέει κι ο ποιητής Γ. Σεφέρης– οι επιτυχίες των νέων ανθρώπων που επιλέγουν τη γνώση, τους δρόμους της επιστήμης και της καλλιέργειας είναι ίσως η μόνη ελπίδα του μέλλοντος μιας χώρας.

Απόφοιτοι Ανδριώτες και νεοεισαχθέντες φοιτητές του ΕΠΑ.Λ.

Όταν έφθασε το μήνυμα στην εφημερίδα για τους δύο Ανδριώτες που ορκίστηκαν στις 3 Αυγούστου 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών η χαρά μας ήταν έκδηλη. Συγχαρητήρια λοιπόν στους αποφοίτους πλέον της Ιατρικής Σχολής Ασημένια Παλαιοκρασσά με καταγωγή από τις Στενιες και Γιώργος Κουης με καταγωγή από την Αρνη. Συγχαρητήρια και στον Ιωάννη Πανταζή του Κωνσταντίνου ο οποίος μια ημέρα πριν, στις 2 Αυγούστου αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΑΕΙ Πατρών.  

Επιτυχίες σημείωσε και το ΕΠΑ.Λ. Ανδρου στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις οι οποίες έχουν ως εξής: ΖΙΒΙΝΙ ΟΝΕΝΤΑ Λογιστικής και χρηματοοικονομικής  ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ), ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ, ΛΟΥΚΙΑΝΤΣΟΥΚ ΟΛΕΞΙΪ Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ΑΣΤΕ (ΡΟΔΟΣ), ΝΙΚΑ ΜΕΛΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Χημικός  Μηχανικός  και Μηχανικών Περιβάλλοντος ΠΟΛ/ΧΝΕΙΟ  ΚΡΗΤΗΣ  ( ΧΑΝΙΑ), ΠΑΠΑ ΑΓΓΕΛΟΣ Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας  ΕΚΠΑ  (ΕΥΒΟΙΑ), ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας  ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ  ( ΑΘΗΝΑ), ΒΙΔΑΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ  Στατιστική  ΠΕΙΡΑΙΑ  (ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ), ΜΠΑΛΟΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ακαδημία Εμπορικού  Ναυτικού, ΚΟΥΛΑΡΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων ΔΙΕΚ Αίγινας, ΝΕΡΗ ΜΑΡΙΜΙΝΑ Μηχανογραφημένης Λογιστικής- Φοροτεχνικού  ΔΙΕΚ Αθήνας.

Καλή πρόοδο σε όλους και καλή σταδιοδρομία στους δύο Ανδριώτες γιατρούς μας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στους αποφοίτους που ορκίστηκαν στην πατρα 2-8-22 εαν γινεται να προστεθεί κ ο Ιωάννης πανταζης του Κωνσταντίνου απόφοιτος δοιηκηση σ επιχειρήσεων ΑΕΙ Πατρών
    Ευχαριστω πολυ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.