Οι τάσεις του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας του απολογισμού και της καταγραφής των γεγονότων μιας ολόκληρης χρονιάς.

Μιας δύσκολης χρονιάς, που στιγμάτισαν ο πόλεμος στην Ουκρανία με τα όλα τα επακόλουθα του και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις, που δηλώνουν μια συνεχή κοινωνική σήψη.

Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με μια πολύ ορμητική Πανσέληνο στους Διδύμους, στην 17η μοίρα του ζωδίου, που κορυφώνεται στις 8/12 και επηρεάζει έντονα δύο μέρες πριν και μια μετά, όπως όλες οι Πανσέληνοι.

Από 6 έως 9/12 λοιπόν, αισθανόμαστε την ανάγκη να δράσουμε όσο ποτέ άλλοτε. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και είμαστε αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουμε όλα όσα μας προβληματίζουν και μας πάνε πίσω.

Η καθοριστική συμμετοχή του ανάδρομου Άρη από τους Διδύμους και η αρμονική συγκατάθεση του Κρόνου, δεν αφήνουν περιθώρια για στασιμότητα κα αναβολές.

 

Αυτό όμως που θα πρέπει να θυμόμαστε, είναι πως ο ενθουσιασμός για να είναι υγιής, δεν θα πρέπει να θυμώνει και να προκαλεί εντάσεις, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει συχνά.

Επηρεάζονται άμεσα Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες, γύρω από την 17η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Επίσης να σημειωθεί πως Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί, ειδικά οι γεννημένοι προς το τέλος του 2ου δεκαήμερου, ευνοούνται ιδιαίτερα στο να εδραιώσουν μια νέα πραγματικότητα.

Με την παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 7 του μήνα, της Αφροδίτης από τις 10 και του Ήλιου από τις 21/12, οι φιλοδοξίες σκαρφαλώνουν ψηλά και προς τα Χριστούγεννα διογκώνονται όλο και περισσότερο.

Στις 23/12 έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και συγκεκριμένα στην 2η μοίρα, η οποία μας γεμίζει υπερβολή και επιθυμία για αλλαγές.

Επηρεάζει περισσότερο Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους των πρώτων ημερών, οι οποίοι νιώθουν πως δεν υπάρχει τίποτα να τους σταματήσει.

Η παρόρμηση είναι αυτή που κινεί τα νήματα, κάνοντας τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να μοιάζει κινηματογραφική, λόγω του ότι όλοι μας, επιθυμούμε να ζήσουμε έντονα αυτές τις γιορτές.

Καλά Χριστούγεννα και  Καλές γιορτές με μια θρυλική φράση του Ουίνστον Τσώρτσιλ:

«Είμαι αισιόδοξος. Δεν φαίνεται να έχει καμιά χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο».

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.