Θ. Σουσούδης: Μήνυμα για την Πανανδριακή γιορτή στο Γαύριο

Την Παρασκευή 2/12 στις 17:00 πρόκειται να διεξαχθεί η Πανανδριακή Γιορτή στο Γαύριο, έπειτα από 3 χρόνια. Πρόκειται για την πρώτη ημέρα των εορταστικών εκδηλώσεων, που σχεδιάστηκαν για φέτος και θα ακολουθήσουν οι “Λευκές Νύχτες”.

Είναι μια αφορμή, ύστερα από πολύ καιρό, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού μας να συναντηθούν, να γιορτάσουν και να στηρίξουν την τοπική οικονομία, τόσο του Γαυρίου, όσο και του Κορθίου, του Μπατσίου και της Χώρας.

Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκινήσαμε τον Δεκέμβριο του 2014 και έκτοτε αποτέλεσε σημείο αναφοράς επί πέντε χρόνια, για κάθε γωνιά του νησιού μας, τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, με σκοπό να δώσει ζωή στο νησί και κλίμα αισιοδοξίας, την δύσκολη εποχή του Χειμώνα.

Καλούμε όλες τις Ανδριώτισσες και όλους τους Ανδριώτες, να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας, που το προβάλλουν και που γεμίζουν εμάς όλους και τα παιδιά μας, χαρά και αισιοδοξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.