"Η Πανάχραντος" των ιεροψαλτών "Ψάλω τω Θεώ μου έως υπάρχω"

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου η συνάντηση των Ιεροψαλτών ΄Ανδρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επεξεργασία του Καταστατικού του Νέου Συλλόγου για την εν συνεχεία νομιμοποίησή του.

"Η Πανάχραντος" των ιεροψαλτών "Ψάλω τω Θεώ μου έως υπάρχω"

Προλόγησε ο Κων/νος Λιοπύρος, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην ίδρυση του Συλλόγου, ανέλυσε λεπτομερειακά τους σκοπούς και επιδιώξεις  του, ευχαρίστησε τους συντελεστές της προσπάθειας και διάβασε αποσταλέντα μηνύματα συμπαράστασης.

Ακολούθησε ο Απόστολος Μαρκόπουλος, δάσκαλος του Φροντιστηρίου εκκλησιαστικής μουσικής, ο οποίος με σαφήνεια  αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου και θέματα του Φροντιστηρίου.

Τελευταίος έλαβε το λόγο ο Δικηγόρος Ιωάννης Ξανθός, ο οποίος ανέλυσε το Καταστατικό, φρόντισε για τις νόμιμες διαδικασίες ίδρυσης  όσον αφορά  στην εκλογή της προσωρινής διοικούσας Επιτροπής και την συγκέντρωση των υπογραφών από τα Ιδρυτικά μέλη που παρέστησαν.

"Η Πανάχραντος" των ιεροψαλτών "Ψάλω τω Θεώ μου έως υπάρχω"

Με ιδιαίτερα μεγάλη ικανοποίηση σημειώνουμε τη συμμετοχή περισσότερων των 40 Ιεροψαλτών και Κληρικών, καθώς και Νέων μαθητών του Φροντιστηρίου, που όλοι αποδέχτηκαν και υπέγραψαν το Νέο Καταστατικό, τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα.

Ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά ενημερωτικά μέσα και sites, που πρόθυμα συνδράμουν και προβάλλουν την ιδέα ίδρυσης  και την  υλοποίηση της προσπάθειάς μας.

ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ- ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ “Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ”.

"Η Πανάχραντος" των ιεροψαλτών "Ψάλω τω Θεώ μου έως υπάρχω"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.