Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Ανδριώτες και τις Ανδριώτισες που  τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας και με ανέδειξαν Δήμαρχο Άνδρου. Για μένα είναι ιδιαίτερη η τιμή να είμαι ο πρώτος Δήμαρχος στον ενιαίο πλέον Δήμο Άνδρου, Δήμαρχος όλου του νησιού. Είναι όμως ταυτόχρονα και μεγάλη η ευθύνη στις δύσκολες μέρες που περνάει η Ελλάδα.

Συμπατριώτες,

Οι εκλογές τελείωσαν. Σε όσα έγιναν τραβάμε γραμμή. Από σήμερα η Άνδρος είναι μία και ενιαία. Είναι απαραίτητο  να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που πήραν μέρος στις εκλογές, γιατί πραγματικά δεν περισσεύει κανένας. Όλοι οι Ανδριώτες  πρέπει να δώσουν κοινό αγώνα, για να αποκτήσουν οι τρεις Δήμοι του νησιού κοινό βηματισμό και να οδηγήσουμε την Άνδρο στο δρόμο της σταθερότητας και της προόδου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας, τους 116 υποψήφιους του συνδυασμού μας και τους φίλους που αγωνίστηκαν μαζί μας. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω όλους του υποψήφιους των άλλων συνδυασμών και τους επικεφαλής τους υποψήφιους δημάρχους, για τον αγώνα που έδωσαν. Τους περιμένουμε όλους, για να δουλέψουμε μαζί για την Άνδρο.

Σας τιμώ όλους!

Γιάννης Γλυνός

Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.