Τους τελευταίους μήνες αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς τα αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται στην Άνδρο. Κοντά στις κλασικές διοργανώσεις του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας και προβάλλουν το νησί σε όλη την Ελλάδα, ξεπροβάλλουν διοργανώσεις στίβου, ποδηλάτου, αλλά και τένις, που προσφέρουν διέξοδο σε όσους αγαπούν τα συγκεκριμένα σπορ, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν και κόσμο στην Άνδρο.

Το πιο σημαντικό: Είδαμε όλους τους συλλόγους του νησιού, από κάθε δημοτικό διαμέρισμα, να συνεργάζονται στη συνδιοργάνωση, γεγονός που είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο και δημιουργεί προσδοκίες για το άμεσο μέλλον.

«ΠΡΟΚΛΕΙΑ»: Πάνω από 130 οι συμμετοχές

Έτσι, λοιπόν, αγώνες δρόμου με την επωνυμία «ΠΡΟΚΛΕΙΑ 2014», συνδιοργανώθηκαν από τους συλλόγους «Α.Ο Ανδρου», «Υδρούσα», «Αστέρα Κορθίου» και «Ανδριακό», στο Μπατσί. Περισσότεροι από 130 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, από την Άνδρο, την Αθήνα, αλλά και άλλα νησιά των Κυκλάδων, συμμετείχαν στην διοργάνωση, που ήταν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας Στίβου για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους χορηγούς. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον Κυριάκο Μουστάκα, που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης. Οι αγώνες ονομάστηκαν «ΠΡΟΚΛΕΙΑ» από τον αρχαίο ανδριώτη Ολυμπιονίκη (στην πάλη) Προκλή. Να σημειώσουμε πως υπήρχαν ακόμη δυο ανδριώτες Ολυμπιονίκες, κατά την αρχαιότητα, ο Αρίσταιχμος και ο Ιερώνυμος.

Τουρνουά τένις

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διοργανώθηκε και το πρώτο ανοιχτό τουρνουά τένις, στο νησί. Ήταν ένα τουρνουά «γνωριμίας», όπως χαρακτηρίστηκε, ενώ διοργανωτής ήταν ο Αθλητικός Όμιλος Άνδρου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο «Κουμάρι» του Γαυρίου, στο γήπεδο του κ. Κώστα Ίσσαρη, τον οποίο ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του. Στο τουρνουά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 50, σε όλες τις κατηγορίες. «Ήταν ένα θετικό ξεκίνημα, που θα έχει οπωσδήποτε συνέχεια», όπως δήλωσαν οι διοργανωτές.

Γιάννης Μηνδρινός

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.