Ω ρ ά ρ ι ο: Σάββατο 19 Μαΐου, ώρες 15:00-20:00 & Κυριακή 20 Μαΐου, ώρες 09:00-14:00 Εισηγητής: Ιωάννης Κακός Διάρκεια: 10 ώρες
Α φ ο ρ ά: Εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.
Υποβολή Αίτησης Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν Αίτηση: https://goo.gl/forms/sLvgvvDsuXPA6leg2
Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2718/8-10-2012).
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του γραφείου Άνδρου κ. Λευτέρη Βαρούτη στο τηλέφωνο 22820 51490 Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης