Νίκος Κατσίκης: ‘’ Ο κ.Σουσούδης θα συνεχίσει να παραλαμβάνει στη διάρκεια της θητείας του, έργα της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Λοτσάρη.’’

Ο κ. Νίκος Κατσίκης, εκλεγμένος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Γαυρίου με τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Τα Δημοτικά Σφαγεία στο Γαύριο είναι πλήρως ανακαινισμένα , με νέο εξοπλισμό και αποτελούν μια υποδομή υψηλών προδιαγραφών που δίνει λύση στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κτηνοτρόφοι μας.

Τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Ο Δήμος Άνδρου και η δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη  εκπόνησαν μελέτη και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που χρηματοδότησε το έργο, έχουμε πλέον στην Άνδρο σύγχρονα σφαγεία , σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές λειτουργίας που επιτρέπουν τη λειτουργία τους.

Αν δε γινόταν αυτό, οι κτηνοτρόφοι θα έπρεπε να μεταφέρουν τα ζώα τους για σφαγή το Πάσχα , σε άλλη περιοχή.

Το έργο με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ δεν περιορίστηκε μόνο στην κτιριακή αναβάθμιση αλλά περιλαμβάνει και την

προσθήκη σύγχρονου εξοπλισμού , σύμφωνα με τις υγειονομικές προδιαγραφές.

Ο κ.Σουσούδης θα παραλαμβάνει στη διάρκεια της θητείας του,  πολλά έργα της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Λοτσάρη.

Ακόμα και αν του είναι δύσκολο, πρέπει να το αποδεχθεί αλλά κυρίως θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι τα έργα στηρίζονται στο τρίπτυχο προγραμματισμός-μελέτη-συνεργασία.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο της στενής συνεργασίας που είχαμε εμείς ως δημοτική αρχή με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και να κινείται και ο ίδιος με την εκπόνηση μελετών και την ιεράρχηση προτεραιοτήτων.

Αυτός είναι ο δρόμος. ‘’

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η συντήρηση του φωτισμού των δρόμων επί Λοτσαρη , το είχε πάρει μια κοινοπραξία με ΜΈΛΟΣ ΓΙΟ ΑΝΤΙΔΗ…… στο ποσό 1. 200.000 €
    Τώρα την ίδια ακριβώς εργασία την έχει αναλάβει άλλος εργολάβος ΜΌΝΟ 400.000€
    Η Κουτάλα…..μπήκε πολύ βαθειά στο καζάνι…….
    ΘΑ ΜΆΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ…….!!!!! ;;;;?????

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.