Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Η ετοιμότητα του προσωπικού, η εξοικείωση στον τρόπο χειρισμού διασωστικών σειρών, καθώς και η απόκτηση γνώσεων πάνω στην αντιμετώπιση εκτεταμένων συμβάντων όπου απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί, όπως σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος σε πρατήριο υγρών καυσίμων με πρόκληση πυρκαγιάς δοκιμάστηκε στην άσκηση ευρείας έκτασης με την ονομασία “ΥΓΡΟ ΠΥΡ 2019”, σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, που διενεργήθηκε από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, προεξάρχοντος του Διοικητή του Π.Κ. Άνδρου Υποπυραγού Παπαϊωάννου Χρήστου στο πρατήριο υγρών καυσίμων της «BP» στο Γαύριο.

Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Στην άσκηση έλαβαν μέρος πέραν των πυροσβεστικών δυνάμεων η Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου, Αστυνομία , Λιμενικό , ΕΚΑΒ , ΔΕΔΔΗΕ. 

Δείτε τα ολιγόλεπτα βίντεο για μια σύντομη εικόνα.

Η πυροσβεστική ἐφτασε!

Η άσκηση διεξάγεται στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης, της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού που υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου και της συνεργασίας με τους φορείς που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση παρόμοιων συμβάντων.

Οι τραυματιοφορείς δρουν άμεσα!

Προετοιμασία για την κατάσβεση!

Ο ζωγράφος Μιχάλης Τζανουλίνος “κάλυψε” την άσκηση για την “Ανδριακή”.   

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.