Ξεκίνησε χθες Παρασκευή 27/12/19 στις Σέρρες το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά μπάσκετ Κορασίδων VOREIA BEER που διοργανώνει ο Ορφέας Νέου Σκοπού σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και τον Δήμο Ζίχνης.

Έχοντας ως οδηγό την περσινή επιτυχία, ο Ορφέας διοργανώνει και πάλι μία συνάντηση αθλητριών από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας όπου θα συμμετέχουν κορίτσια γεννηθέντα το 2004/2005. Τις Κυκλάδες θα εκπροσωπήσουν οι παγκορασίδες (κορίτσια γεννηθέντα το 2005-06-07) του ΑΟ Άνδρου, που κατέκτησαν το περυσινό πρωτάθλημα του νομού στην κατηγορία τους.  Τριακόσιες και πλέον αθλήτριες και συνοδοί αναμένεται να κατακλύσουν για τέσσερις ημέρες το κλειστό του Νέου Σκοπού και της Νέας Ζίχνης προσφέροντας και φέτος δυνατές συγκινήσεις, ενώ χορηγός επικοινωνίας για μια ακόμη χρόνια είναι η “Cosmote TV”.     
Στον πρώτο τους αγώνα η ομάδα του Κυριάκου Μουστάκα Α.Ο.Ανδρου δεν ευτύχησε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αφού ηττήθηκε από τον Αστέρα Καβάλας με 76-34, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Άνδρου ήταν ανταγωνιστική όμως κάποια νεκρά διλεπτα και το νεαρό της ηλικίας της ομάδας της Άνδρου (απαρτίζεται από αθλήτριες γεννημένες 2005-06-07) έφεραν το τελικό αποτέλεσμα, όμως  η εμπειρία που θα αποκομίσουν από ένα τέτοιο τουρνουά είναι αν μη τι άλλο τεράστια. Για την Ανδριώτικη ομάδα ξεχώρισαν η Παπαχρήστου Κατερίνα με double double 18 πόντοι και 11 ριμπάουντ και ακολούθως η Πέτσα Ειρήνη με 6 πόντους και 4 ριμπάουντ.  Σήμερα Σάββατο 28.12.19 αντιμετωπίζει τους οικοδεσπότες  Ορφέα Νέου Σκοπού (Σερρών) και την Κυριακή πρωί την ομάδα του ΑΡΗ και το απόγευμα την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Μαλ. Χρήστου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.