Παντελής Βούλγαρης: Είχαμε ανάγκη τις όμορφες βραδιές στο Ανοιχτό Θέατρο.Παντελής Βούλγαρης: Είχαμε ανάγκη τις όμορφες βραδιές στο Ανοιχτό Θέατρο.
Βαθιά ανθρώπινος ο εμπνευσμένος σκηνοθέτης ρίχνει την αυλαία στο Φεστιβάλ 2020. 

Με το που έπεσε η αυλαία την Κυριακή 9 Αυγούστου, με την τελευταία θεατρική παράσταση του 6ου Φεστιβάλ, όλοι μας ξέραμε πόσο σωστή ήταν εντέλει η απόφαση μας να μην ακυρώσουμε  τη φετινή διοργάνωση εξαιτίας της πανδημίας.

Πήραμε αποφάσεις σύμφωνες με τις νέες συνθήκες, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών και, ευτυχώς, όλα πήγαν καλά.

Είχαμε ανάγκη αυτές τις όμορφες βραδιές στο Ανοιχτό Θέατρο. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καλλιτέχνες, τους εθελοντές, τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους θεατές.

Καλό φθινόπωρο με πολλή προσοχή και έγνοια ο ένας για τον άλλον.

                                                                  Παντελής Βούλγαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.