“Η μεγάλη πολιτική τούμπα” είναι ο τίτλος του σχολίου της μείζονος αντιπολίτευσης που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα από την δημοτική παράταξη “ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

"Η μεγάλη πολιτική τούμπα"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση

Ο απόλυτος ξεπεσμός προχθες του δημοτικού συμβουλίου, από την συμπαράταξη Λοτσάρη-Γιαννίση-Μπάλλα.
Μέσα σε ένα μήνα έφεραν ΞΑΝΑ το θέμα για την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, με την αξίωση να το περάσουν, αφού είχε ήδη αποφασίσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ το Δημοτικό Συμβούλιο τον Δεκέμβριο του 2020.
Ύστερα από το γλαφυρό κήρυγμα του κ. Γιαννίση και το απίθανο αφήγημα του κ. Λοτσάρη, με ευχολόγια, σοφιστείες, δικαιολογίες και με ψέματα, πίστευαν πως θα περάσουν τελικά ένα θέμα που θα έβαζε το δήμο σε επικίνδυνες κατευθύνσεις.
Όσο για το ψέμα, θα το διερευνήσουμε και θα ενημερώσουμε τη κοινή γνώμη, ως οφείλουμε.
Τελικά όταν συνειδητοποίησαν ότι τα «παχιά λόγια τα μεγάλα», δεν μπόρεσαν να πείσουν και να ξεγελάσουν, την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, «ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΜΠΑ» και μας είπαν το ΑΜΙΜΗΤΟ, ότι το θέμα δεν το έφεραν για ψήφιση, αλλά για ενημέρωση.
Χαρακτηριστικά είπε ο κ. Λοτσάρης σε κάποια στιγμή…. “Πριν ψηφίσετε…..”,
και επίσης στο ερώτημα του κ. Σουσούδη προς τον πρόεδρο κ. Μπάλα: “…πρόεδρε στο τέλος της εισήγησης λέει σας καλώ να αποφασίσετε…”
και απαντά ο κ. Μπάλας το απίθανο: “…ναι αλλά να αποφασίσετε στο μυαλό σας, μέσα σας…”!!!! (“#@#@#@#@”)
Τέτοια προσβολή και κοροϊδία, προς δημοτικούς συμβούλους, από ένα πρόεδρο Δ.Σ. και ένα δήμαρχο, δεν έχει ξαναγίνει. Πρωτοφανείς κωμικοτραγικές καταστάσεις που θυμίζουν ΤΣΙΡΚΟ.
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΡΕΚΟΡ ασυνέπειας και πρωτοφανέστατη ΓΚΑΦΑ και στο θέμα του ισολογισμού οικονομικού έτους 2016, που οι ίδιοι τον έφτιαξαν και οι ίδιοι ΔΕΝ τον ψήφισαν.
Μια ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που χαρακτηρίζει την υποκρισία και την ανευθυνότητα της διοίκησης Λοτσάρη.
Αντιπολιτεύονται οι ίδιοι την διοίκησή τους και καταψηφίζουν τις επιλογές τους, αφού ένας ισολογισμός ψηφίζεται για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και την ορθότητα των οικονομικών καταστάσεων του έτους που πραγματοποιείται.
Η ευθύνη όμως της οικονομικής διαχείρισης αφορά αποκλειστικά την διοίκηση εκείνου του έτους, του 2016, δηλαδή την διοίκηση που είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
Εμείς ως διοίκηση που αναλάβαμε το 2014 φτιάξαμε ΟΛΟΥΣ τους ισολογισμούς του ενιαίου δήμου Άνδρου, από το 2011 έως το 2014, αφού η προηγούμενη από εμάς διοίκηση δεν είχε φτιάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ισολογισμό.
Εύκολα συμπεραίνει κάποιος τι θα γινόταν αν δεν ψηφίζαμε τότε τους ισολογισμούς των ετών που δεν είμασταν διοίκηση, 2011, 2012, 2013, 2014. Πλήρης καταστροφή του δήμου.
Αντίθετα με τον κ. Λοτσάρη, εμείς διαλέξαμε την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την συνέχεια της διοίκησης του Δήμου Άνδρου.
Όσο για την «ΦΥΓΗ» του ευαίσθητου κ. Γιαννίση από το συμβούλιο και την «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» του συντρέχτη κ. Τηνιακού, που θυμήθηκε τις ένδοξες ημέρες της πλήρους απουσίας του από τα δημοτικά συμβούλια, καθώς και λεπτομέρειες για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ισολογισμό (2016), του ενιαίου δήμου Άνδρου, από το 2011 μέχρι το 2016, που δεν τον ψήφισαν εκείνοι που τον έφτιαξαν, θα σας ενημερώσουμε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με αναλυτικό κείμενο.
«ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.