Θα τινάξουν στον αέρα το Λ.Τ. καταγγέλουν οι “Άνδρος Νέοι Ορίζοντες” τον Δ. Λοτσάρη και την παράταξή του.

Στον αέρα το Λ.Τ. καταγγέλουν οι "Άνδρος Νέοι Ορίζοντες"
Η Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης

«ΟΙ  ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΛΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ Λ.Τ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»

Οκάδες μαύρο και «κίτρινο» μελάνι έχει χυθεί τον τελευταίο καιρό για το Λιμενικό Ταμείο Τήνου Άνδρου, (στο εξής ΛΤΤΑ) και συνοπτικά θα εκθέσουμε την κατάσταση, που παρέλαβε η συμπαράταξη Λοτσάρη και την κατάσταση, που δημιούργησε.

ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ…..

Δεδομένης της δυσλειτουργίας του ΛΤΤΑ, ελήφθη στην προηγούμενη δημοτική θητεία το 2018, ύστερα από δύο συναφείς αποφάσεις 2015 και 2017, η απόφαση 9/2018 του Δήμου Άνδρου περί σύστασης ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ Λιμενικού Ταμείου.
Επίσης θετικές αποφάσεις, κατόπιν εποικοδομητικού διαλόγου, είχαμε ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΚΑΙ ΕΊΧΑΝ εκδώσει τόσο το ΛΤΤΑ, όσο και ο Δήμος Τήνου.

Παράλληλα εξασφαλίσαμε την σύμφωνη γνώμη των Υπουργείων, Εσωτερικών και Ναυτιλίας.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!

Κατά την προσφιλή τακτική του εκμηδενισμού του έργου μας, η ομάδα του κ. Λοτσάρη δεν προχώρησε ΠΟΤΕ την ολοκληρωμένη διαδικασία, όπως ΠΟΤΕ δεν στήριξε ως επί 5ετία έπαρχος, την Αυτονομία του Λ.Τ. Άνδρου, που προωθήσαμε ως Δήμος Άνδρου.

ΣΗΜΕΡΑ…….

Μετά το διάστημα «μέλιτος», με τους γείτονες Τήνιους, των εντυπωσιακών λόγων και υποσχέσεων, ήρθε η ώρα του απολογισμού και των αποκαλύψεων.

Το ΛΤΤΑ διαπίστωνε ότι, δεν πληρούνταν συνήθως οι νόμιμες προϋποθέσεις για την υλοποίηση των υποσχεμένων από την πλευρά του κυρίου Λοτσάρη και συνεργατών.

Γέλασε πικρά πολύς κόσμος με τα έργα-πάρεργα και στα όρια της παρανομίας, στα λιμάνια, που δημοσίευαν με καμάρι.

Οι παρανομίες αυτές, του «έτσι θέλω», περιγράφονται με μελανά γράμματα, τόσο σε αποφάσεις επιβολής προστίμων από αρμόδιες υπηρεσίες (Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου), όσο και σε ακυρώσεις αποφάσεων (από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το ΥΕΝ).

Παράλληλα, η εξευτελιστική για τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του, γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου ΛΤΤΑ, με την παρωδία των ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, αποκαλύπτει το ΦΙΑΣΚΟ στα μάτια των κατοίκων των δύο νησιών.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!!!

Υπήρξε ένα φως αισιοδοξίας όταν με την 61/2021 απόφαση ΔΣ της 9ης Ιουλίου 2021, ψηφίστηκε ομόφωνα η επικαιροποίηση της απόφασης που είχαμε πάρει το 2018, η 9/2018, για Αυτόνομο ΛΤ Άνδρου και επιπλέον…..
ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις αρμόδιες υπηρεσίες για προώθηση των απαιτούμενων διαδικασιών.

Με υποκρισία αποδέχθηκαν την πρότασή μας και μόνο για τα «μάτια του κόσμου».

ΟΣΟ ΚΑΛΕΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ.

Είναι σαφές ότι ο Δ. Λοτσάρης με τις μεθοδεύσεις, τις κουτοπονηριές και τις εκβιαστικές ενέργειές του, «ΤΙΝΑΞΕ στον ΑΕΡΑ» το ΛΤΤΑ και τις σχέσεις μας με την γείτονα Τήνο, σε θεσμικό επίπεδο.

Το χυδαίο ύφος των Δελτίων Τύπου που κοινοποιεί και των εγγράφων που αποστέλλει σε δημοτικούς συμβούλους, καθώς και η παραπληροφόρηση σε συνδυασμό με την παρουσίαση των ανόητων πράξεων και εμμονών του, μας βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετους.

Για μια ακόμα φορά προτείναμε να διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αυτονομία του ΛΤ Άνδρου και να δώσουμε από κοινού την λύση.

Αν όμως, αναζητούν συνενόχους στους μηχανισμούς και στις μεθοδεύσεις τους, τότε να ΜΗΝ υπολογίζουν σε εμάς.

«ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.