Η μέριμνα για την ομορφιά των χωριών

Άλλο ένα έργο με πρωτοβουλία του προεδρείου του Συλλόγου Αλαδινού και της προέδρου Ευαγγελίας Δανιόλου – Χαζάπη, ολοκληρώθηκε. Αυτό του φωτισμού στο υπέροχο γεφύρι του Αλαδινού.

Με τη βοήθεια της χορηγίας του Δήμου, του προέδρου του Τοπικού συμβουλίου Μεσσαριάς Κώστα Σαρρή και του υπεύθυνου του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου Γιώργου Μαντζώρου, παραχωρήθηκαν τέσσερις κολώνες φωτισμού από το λιμάνι του Γαυρίου.

Στην εταιρία ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε. οφείλεται η ευγενική χορηγία του σε μπετόν για τις βάσεις και στην προθυμία και προσφορά των κατοίκων, Παναγιώτη Στ. Μενδρινού ,Θανάση Χαραλαμποπούλου , Αγγελετάκη Γρήγορη , Λάζαρου Τσιώπου , Νίκου Ταφράλη , Ιωάννη Δανιόλου , Κώστα Σαρρή, Ιάκωβου Κουρτέση, Ανδρέα Δανιόλου και Δημήτρη Χαζάπη οφείλεται η ολοκλήρωση του έργου.

Επίσης ο Δήμος Άνδρου, μερίμνησε ώστε να καθαριστεί το μονοπάτι του χωριού προς το γεφύρι, έχοντας πλέον έναν ολοκάθαρο και πολιτισμένο δρόμο, που αναδεικνύει το χωριό.

Τρανό παράδειγμα, πως η συλλογική και ομόψυχη εργασία και πρόθεση, μόνο καλό μπορεί να προσφέρει. Εύχομαι να συνεχιστούν οι προσπάθειες και σε άλλα χωριά, με τη στήριξη του Δήμου, των τοπικών κοινοτήτων και της εθελοντικής προσφοράς των κατοίκων.

Κατερίνα Σαλωνίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.