“Όχι” στο πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του Asteras 92 fm με έντεκα (11)  ψήφους κατά και 6 υπέρ, μέχρι την νομιμοποίηση του χώρου.

"Όχι" στο πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του Asteras 92 fm

Μαχητική η αντιπολίτευση, η συζήτηση κινήθηκε σχετικά κόσμια, ο πρόεδρος κυνηγά τον χρόνο -όπως πάντα, βιάζεται; γιατί θα πρέπει όλα να κινούνται γρήγορα;- οι αντιδράσεις της κοινωνίας μέτρησαν, απόδειξη η τοποθέτησση του Δημάρχου. Προς τιμήν του ο Δήμαρχος Άνδρου φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται τον παλμό της ανδριώτικης κοινωνίας. Προς τιμήν της η αντιπολίτευση που σήκωσε το βάρος της προσπάθειας. Προς τιμήν τους οι σύλλογοι που υποστήριξαν το δίκαιο του ανθρώπου. 

Τα περί μηνύσεων και αγωγών που ακούσθηκαν στην αρχή της συνεδρίασης καλό θα είναι να παραμείνουν στα λόγια. Τέτοιες πρακτικές που ναρκοθετούν το κοινό καλό για το οποίο είμαστε όλοι σύμφωνοι, καλό θα είναι να αποφεύγονται.

Δείτε το Δημοτικό Συμβουλίο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μετά από αλλά αυτά που άκουσα σήμερα, 1 1/2 ώρα όλοι μαζί δεν μπορείτε στα λάθη σας, και δεν θα τα φτιάξετε ποτέ !

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.