Ο Κώστας Λιοπύρος στο ραδιόφωνο της Άνδρου

Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση της Χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών  και Φίλων της Ψαλτικής και Βυζαντινής Μουσικής Άνδρου “Η Πανάχραντος”, οι συνοδοιπόροι του Θείου Πάθους με χοράρχη τον κ. Απ. Μαρκόπουλο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας Άνδρου και μετά από την τιμητική παρουσία του Άρχοντος Πρωτοψάλτη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής Μουσικολογιώτατου κ. Φώτη Κετσεντζή, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Λιοπύρος μίλησε στο ραδιόφωνο της Άνδρου στην εκπομπή “Μουσικές Καλημέρες” του Μιχάλη Αστρά.

Ο Κώστας Λιοπύρος στο ραδιόφωνο της Άνδρου
Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί εκπρόσωποι του Κλήρου, ο Δήμαρχος Άνδρου, η Έπαρχος Άνδρου, η πρόεδρος του Τοπικού Χώρας ο Λιμενάρχης Άνδρου καθώς και δεκάδες πιστών που κατέκλυσαν από νωρίς τον Ναό.
Ο Κ. Λιοπύρος, δραστήριος, αεικίνητος, δημιουργικός και… καλλίφωνος.

 

 

 

Την κουβέντα φιλοξενεί στο κανάλι της εφημερίδας στο YouTube η “Ανδριακή Εφημερίδα/andriakipress.gr.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον εξάδελφό μου Κώστα Λιοπύρο επίλεκτο μέλος της Ανδριακής κοινωνίας για τη πολύπλευρη προσφορά του στην εν γένει κοινωνική και πολιτιστικη ζωή της Άνδρου, αλλά ιδιαίτερα για τη προσφορά του στη ψαλτική τέχνη από τη πολύ πρώιμη παιδική του ηλικία έως σήμερα, της οποιας επιστέγασμα είναι η με δικές του προτάσεις και ενέργειες δημιουργία του νέου Συλλόγου Ιεροψαλτών και Φίλων της Ψαλτικής και Βυζαντινής Μουσικής Άνδρου “Η Πανάχραντος”. Η ορθοτομημ΄ένη και σοβαρή ομιλία του που ρέει σαν καθαρό γάργαρο νερό σε αυτή τη συνέντευξη αποδεικνύει το έξοχο του ανδρός, τις υψηλές πνευματικές δυνατότητες του και τη πίστη του στο Χριστό και στο κοσμοσωτήριο έργο του Σταυρικού θανάτου του Χριστού και της Αναστάσεως Του, το οποπιο προβάλλει η Εκκλησία μας στη Θεία Λειτουργία και στη τέλεση των Μυστηρίων της.
    Επίσης εκφράζω τα συγχαρητήρα μου και στους συντελεστές του ραδιοφωνικού σταθμού Αστέρας της Άνδρου για τη ποιότητα των εκπομπών του..

    Κωνσταντίνος Στρατής
    μέλος του Συλλόγου ιεροψαλτών Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.