Με δύ χάλκινα και διακρίσεις επέστρεψε στην Άνδρο η ομάδα του ΝΟΑ. Τρίτη πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Μαγουλά Έλενα ύστερα από εξαιρετική επίδοση την τελευταία μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U13. Παράλληλα 3ος στην στην κατηγορία U11 τερμάτισε ο Νόνας Σταμάτης χαρίζοντας ακόμα ένα χάλκινο μετάλλιο στο ΝΟΑ και 22ο στη γενική.

Επίσης στα κορίτσια η Στρατή Νεφέλη τερμάτισε 48η  σε σύνολο 78 αθλητριών. Στα αγόρια τρεις αθλητές του ΝΟΑ προκρίθηκαν στο χρυσό στόλο με τον Κανέλλο Κοκκινάκη Γιώργο να τερματίζει 18ο στη γενική, τον τον Νόνα Σταμάτη 3ο στην κατηγορία U11 και τον Βασταρδή Τζώρτζη 89ο στη γενική σε σύνολο 172ο συμμετοχών.

Ο μικρότερός μας αθλητής Κρίτης Ιωάννης αγωνίστηκε στον αργυρό στόλο τερματίζοντας στη  168η θέση σε σύνολο.

Συγχαρητήρια σε όλους: Παιδιά, προπονητές, ΝΟΑ, γονείς.

Πανελλήνια νίκη για την Έλενα Μαγουλά, χάλκινο ο Σταμάτης Νόνας

Σημειώνεται ότι η Πάρος,  φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13 από τις 26 έως τις 30 Απριλίου 2024. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός, με πανελλήνια εμβέλεια, που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Νίκη Αναστασίου, Πρόεδροι  και παράγοντες των Ναυτικών Ομίλων όλης της χώρας.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Απριλίου στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, αφού προηγήθηκε πρώτα παρέλαση όλων των αποστολών και ολοκληρώθηκε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία και τα αναμνηστικά στους μικρούς αθλητές.

Οι ιστιοδρομίες διεξήχθησαν στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του πανέμορφου κόλπου της Παροικίας, με τη συμμετοχή 300 αθλητών από τους Ναυτικούς Ομίλους όλης της χώρας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.