Με 4 στάσεις στην καρδιά της Άνδρου και στο travel.gr

“Τέσσερις στάσεις για ακούσετε την καρδιά ενός ολότελα αυθεντικού νησιού.” Η πρόταση αναφέρεται σε Χώρα, Mπατσί, Μαίνητες, Στενιές και υπογράφεται από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΙΤΑΡΗ στο Travel.gr.

Χώρα, Άνδρος

“Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου, η πατρίδα των καπεταναίων και των εφοπλιστών, αποτελεί και σήμερα το κόσμημα του νησιού και έναν από τους πιο φωτογενείς προορισμούς στην Ελλάδα…”

Στενιές, Άνδρος

“Η ενδοχώρα της Άνδρου κρύβει πολλές εκπλήξεις και μία από αυτές είναι το χωριό Στενιές, το οποίο για πολλούς θεωρείται ότι εκφράζει το πνεύμα του νησιού στην πιο ανόθευτη μορφή του…”

Μαίνητες, Άνδρος
“Ένα από τα μικρά «θαύματα» που συναντά κανείς στο Αιγαίο και ίσως, το πιο πράσινο τοπίο με τρεχούμενα νερά σε ολόκληρες τις Κυκλάδες…”
Μπατσί, Άνδρος

“Το Μπατσί απέχει 7 χιλιόμετρα από το Γαύριο και αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο τουριστικό προορισμό του νησιού. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει ένα γραφικό ψαροχώρι, με τα κάτασπρα σπίτια του να αναπτύσσονται στις πλαγιές των λόφων πάνω από το όμορφο λιμανάκι και τον κόλπο…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ε Δ Ω 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.