Η Άνδρος της διεθνούς προβολής στην ομογένειαΔραστήριος και ακάματος, ο Νίκος Μουστάκας εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού στην Άνδρο δεν σταμάτησε ποτέ να αξιοποιεί τις δυνατότητες που του παρέχονται για την προβολή του νησιού. Έτσι, “στην Άνδρο φιλοξενήθηκε από τις 17 έως τις 20 Μαίου, μετά από πρόσκληση του Δήμου, δημοσιογραφική αποστολή με στόχο τη συλλογή οπτικοακουστικού υλικού και πληροφοριών για την προβολή του προορισμού σε δημοφιλή μέσα του ομογενειακού τουρισμού.

Η Άνδρος της διεθνούς προβολής στην ομογένεια

Στα αποτελέσματα της επίσκεψης είναι η προβολή των διαφορετικών πτυχών της Άνδρου μέσω αφιερώματος στο  greekreporter.com που είναι από τα μεγαλύτερα ομογενειακά websites με περισσότερα από 4 εκατομμύρια views μηνιαίως.

Παράλληλα θα δημιουργηθεί και θα προβληθεί τουριστικό βίντεο στο καθιερωμένο facebook του Greek Reporter που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον άνω του 1.000.000 δυνητικών ταξιδιωτών. Επιπλεον, απόσπασμα του βίντεο θα μπορέσει να προβληθεί και  στην εκπομπή “Ελλάδα στην καρδιά μας” που προβάλλεται  από το δορυφορικό πρόγραμμα του Star σε πολλές χώρες του εξωτερικού στην Αμερική, τον  Καναδά, την Ευρώπη, την Αυστραλία, αναδεικνύει θέματα που ενδιαφέρουν τους ομογενείς ανά τον κόσμο και έχει ένα πιστό αφοσιωμένο κοινό  με εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις.

Η Άνδρος της διεθνούς προβολής στην ομογένεια

Η δράση υλοποιήθηκε με την ενεργό στήριξη του CTN Andros. Το συνεργείο πραγματοποίησε πολύωρα γυρίσματα σε χωριά, παραλίες και πλήθος σημείων ιστορικού, πολιτιστικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος.

“Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τα εστιατόρια Oti Kalo, Belitsa, Almi, το Explore Andros, τον κ. Μιχάλη Σταμάτη με το καΐκι, τον Χορευτικό Σύλλογο Γυναικών «Χορευάνδρος», τους μουσικούς κ. Νίκο Ντόγια και κ. Γιάννη Μωράκη, τα Paradise Design Apartments, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries για τη σημαντική και αφιλοκερδή συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.