Με δύο γαλάζιες σημαίες “ταξιδεύει” η Άνδρος στο 2024. Πρόκειται για τον Μύλο Κορθίου και την Ακτή Δελαβόγια (Ανερούσα) στο Μπατσί που αποδεικνύεται τελικά σταθερή αξία για το νησί.

Η χώρα μας συγκεντρώνει 625 σημαίες γεγονός που την φέρνει και πάλι στην 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 52 χώρες. Σημειώνεται η σταθερά ανοδική τάση της Ελλάδας με αύξηση των βραβευμένων ακτών κάθε χρόνο στο σύνολο των 52 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Με το το 15% των βραβευμένων διεθνώς ακτών να “χρεώνονται στην χώρα μας εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο. Πρώτος νομός στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο νομός Χαλκιδικής, με 104 σημαίες και η Περιφέρεια της Κρήτης διατηρεί την πρώτη θέση με 146 σημαίες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε 4.252 ακτές, 733 μαρίνες και 141 τουριστικά σκάφη σε όλο τον κόσμο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.