Θ. Σουσούδης: «Η Άνδρος μας, ύστερα από προσπάθειες 9 χρόνων, απέκτησε το δικό της Λιμενικό Ταμείο»

Ολοκληρώθηκε χθες, Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, η μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, στο αυτόνομο πλέον Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Άνδρου.

Λιμενικό Ταμείο Άνδρου: Γεγονός!

Τα απαραίτητα έγγραφα στην επίσημη παράδοση – παραλαβή των αρμοδιοτήτων, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Άνδρου και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μετά από προσπάθειες 9 χρόνων, με πολλά εμπόδια και προβλήματα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πάγιο αίτημα όλης της Άνδρου, καθώς η δημιουργία του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου αποτελεί ‘κλειδί’ για την ανάπτυξη του νησιού μας!».

Λιμενικό Ταμείο Άνδρου: Γεγονός! Λιμενικό Ταμείο Άνδρου: Γεγονός!

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν διαχρονικά στο να φτάσουμε στη σημερινή ιστορική ημέρα. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της Δημοτικής μας Αρχής, καθώς το δρομολογήσαμε από το 2015 και ολοκληρώσαμε τις τυπικές διαδικασίες το 2019. Η προηγούμενη διοίκηση επικαιροποίησε τις αποφάσεις του 2018 των Δημοτικών Συμβουλίων Άνδρου και Τήνου καθώς και τις μελέτες μας το 2021 και πλέον το νησί μας, το νησί της ναυτοσύνης, θα διαθέτει αυτόνομο Λιμενικό Ταμείο με τα δικά του περιουσιακά στοιχεία και τις δικές του αναπτυξιακές δυνατότητες», προσέθεσε ο κ. Σουσούδης.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου κ. Ευάγγελος Σημαντήρης παρέδωσε στον κ. Σουσούδη το ποσό των 1.763.280,67 €, σε τραπεζικές επιταγές που εκδόθηκαν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου κ. Γιώργος Τρανάκος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Δήμων Τήνου και Άνδρου.

Δελτίο τύπου Δήμου Άνδρου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Λοτσαρης για άλλη μια φορά “Διαβάζει και να Ερμηνεύει ” τα θέματα Τελείως Κοντόφθαλμα και Πικρόχολα κλπ κλπ κλπ κατά την συνηθισμένη του τακτική.
    Αυτό έχει κάνει και στην ανακοίνωση στο φβ του με θέμα το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου και την Ανάπτυξη των Λιμανιων του Νησιού.
    Τώρα τα θυμήθηκε !!!!
    Γιατί είχε χαθεί “Στα Πελαγα…….με τους δύο που όλα τα Έσφαξαν και Μαχαίρωναν κατά την Δημαρχια του ;;;???

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.