Δημήτρης Λοτσάρης: ‘’Έχει σχέδιο ο κ.Σουδούσης για τα λιμάνια μας; Καταθέτουμε πρόταση για να συζητήσουμε, όλοι μαζί, ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο για το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου.’’  

Ο κ.Δημήτρης Λοτσάρης , έκανε την ακόλουθη δήλωση : 

‘’ Ο κ.Σουσούδης έβαλε την υπογραφή του στα έγγραφα για τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων που του αναλογούν στο νεοσύστατο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου. Όπως συνηθίζει , το παρουσίασε ως επίτευγμα της δικής του δημοτικής αρχής. Αλήθεια πότε πρόλαβε μέσα σε πέντε μήνες;

Η αλήθεια βέβαια είναι άλλη.

Υπήρχε μόνο μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην πρώτη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου το 2018. Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, η δική μας δημοτική αρχή έτρεξε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να αποκτήσει οντότητα το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου.

Και αυτό είχε ως προϋπόθεση τον διαχωρισμό των περιουσιακών στοιχείων και της κατανομής των πόρων , μια ιδιαίτερα επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία.

Όλα αυτά απαιτούσαν τεκμηρίωση, διοικητικές αποφάσεις, νομικές γνωματεύσεις, οι οποίες φυσικά δεν προέκυψαν από το καταστροφικό παιχνίδι που συνήθισε να παίζει εκείνη την περίοδο ο σημερινός Δήμαρχος.

Ο κ.Σουσούδης ‘’ξέχασε΄΄ να αναφέρει τη συμβολή σε όλα αυτά του κ.Χρήστου Βουραζέρη και του κ.Γιώργου Μαντζώρου.

Η ουσία όμως είναι άλλη.

Η Άνδρος έχει πλέον το δικό της Λιμενικό Ταμείο με περιουσιακά στοιχεία και ταμειακά διαθέσιμα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα τρέχοντα έσοδα.

Το ερώτημα όμως είναι: ο κ.Σουσούδης έχει αναπτυξιακό σχέδιο για το Λιμενικό Ταμείο;

Αν δεν έχει, είναι διατεθειμένος να δεχθεί να συζητήσει προτάσεις, να θέσουμε προτεραιότητες , να αξιοποιήσουμε παραγωγικά τους πόρους που έχουμε σε μελέτες, να εντάξουμε μεγάλα λιμενικά έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα;

Σήμερα καταθέτω μια πρόταση προς τον κ.Σουσούδη, ο οποίος επέλεξε να γίνει και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου εκτός από Δήμαρχος.

Τον καλώ σε προγραμματισμένη, μονοθεματική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να κληθούν ο Περιφερειάρχης, η Έπαρχος και το διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου για να συζητηθεί ένα νέο και ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου, με συγκεκριμένα έργα, στόχους και παρεμβάσεις στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Άνδρου.’’

Δελτίο τύπου Μαζί για την Άνδρο

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά, δεν ντρέπεται πιά αυτός ο άνθρωπος; Και αφού έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, γιατί δεν σταματά ή δεν τον σταματούν στον κατήφορό του, την επιζήμια και αντιπαραγωγική δραστηριότητά του για τον τόπο και τη γελοιοποίηση των θεσμών; Μέχρι που σκοπεύει να φτάσει; Θα χειροδικήσει κιόλας; Λυπάμαι, αλλά πρέπει να επέμβουν πλέον πιο εξειδικευμένες οντότητες…!

  2. Λοτσαρης για άλλη μια φορά “Διαβάζει και να Ερμηνεύει ” τα θέματα Τελείως Κοντόφθαλμα και Πικρόχολα κλπ κλπ κλπ κατά την συνηθισμένη του τακτική.
    Αυτό έχει κάνει και στην ανακοίνωση του με θέμα το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου και την Ανάπτυξη των Λιμανιων του Νησιού.
    Τώρα τα θυμήθηκε !!!!
    Γιατί είχε χαθεί “Στα Πελαγα…….με τους δύο που όλα τα Έσφαξαν και Μαχαίρωναν κατά την Δημαρχια του ;;;???

  3. Ο Χ.Β. που όλα τα ” σφάζει και μαχαιρώνει ” προσπαθεί με την ανάρτηση του στον κίτρινο τύπο , να βρεθεί στο προσκήνιο από την αφάνεια που έχει περιέλθει λόγω των κακών επιλογών …… και της εμπάθεια του ……. !!!
    Ξέχασε τι κατά καιρούς έγραφε για τα Λιμάνια !!!
    Αρχείο δεν κρατάει ;;??
    Δεν θυμάται τι έχει γράψει ;;??
    Τέρμα τα σάπια……Δεν τον παίρνει!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.