Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου το Δ.Σ. Άνδρου με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Άνδρου οικ. έτους 2024
2. Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Άνδρου
3. Άνοιγμα λογαριασμών Ειδικού Σκοπού που ανήκουν στον Δήμο Άνδρου, για την διαχείριση της παγίας προκαταβολής των Δημοτικών Κοινοτήτων Παλαιοκάστρου & Απροβάτου
4. Παροχή δωρεάν σήμανσης και στείρωσης σε ζώα συντροφιάς, κατοίκων Δήμου Άνδρου, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και σε κτηνοτρόφους.
5. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης και χρήσης: α) του συνεδριακού χώρου δημάρχου Ιωάννη Γλυνού, β) της πλατείας του Όρμου Κορθίου, γ) του πεζοδρόμου και τους πλησίον σε αυτόν δρόμου, στην ANDRUS BEER TRAIL RACE FESTIVAL A.M.K.E., για την διεξαγωγή αγώνων και δράσεων το χρονικό διάστημα 14-16 Ιουνίου 2024 στον Όρμο Κορθίου.
6. Συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής Επιλογής, με σκοπό την κατάρτιση πίνακα επιλογής βρεφών και νηπίων προς φιλοξενία στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικό Σταθμό του Δήμου Άνδρου, κατόπιν αιτήσεων εγγραφών/ επανεγγραφών αυτών.
7. Έγκριση τροποποίησης της υπ αριθμ. 138/2022 απόφασης ΔΣ, όπως ισχύει.
8. Έγκριση απευθείας μίσθωσης ακινήτου

Περισσότερα στο κανάλι του Δήμου 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποσο Εμπαθείς είναι κάποιοι ………. ;;??
    Έφτασαν στο σημείο να Προσβάλουν και Δημοτικούς Υπαλλήλους με το να ισχυρίζονται ότι έγινε λανθασμένη εξέταση του θέματος……..
    Αδυνατούν να κατανοήσουν τον λόγο που υπάρχει η διαφορά ΜΌΝΟ των 20 € λόγω παροχής φαγητού στον βρεφονηπιακό σταθμό Υδρουσας.
    Η μαγείρισσα που υπάρχει θα ξύνει τα νύχια της αντί να εργάζεται!!!!
    Ντροπή τους .
    Δείχνουν για άλλη μια φορά τον Αρνητισμό τους

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.