Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στην Άνδρο Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κυβερνητικό και κομματικό κλιμάκιο της ΝΔ , αποτελούμενο από την Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και Βουλευτή κ. Μαρία Συρεγγέλα, τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Μύρωνα Φλουρή, τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα, επισκέφθηκε  την Άνδρο.

Περιόδευσαν στο Γαύριο, στο Μπατσί και στη Χώρα και συνομίλησαν με πολίτες, εργαζομένους, επιχειρηματίες του τουρισμού και εκπροσώπους τοπικών φορέων. Συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, την έπαρχο Άνδρου Άννα Βρεττού, με αντιδημάρχους, προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και δημοτικούς συμβούλους.

Στη συζήτηση που είχε το κλιμάκιο της ΝΔ με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, εθίγησαν διάφορα θέματα όπως η αναβάθμιση των λιμένων της Άνδρου και άλλα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη του τουρισμού και μας διαβεβαίωσαν ότι θα είναι αρωγοί οποιασδήποτε τεκμηριωμένης προσπάθειας και πρότασης βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος στην Άνδρο, και στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Χώρα, μαζί με τον Δήμαρχο Άνδρου, όπου είχαν συνάντηση με φορείς και κομματικά στελέχη της ΝΔ, δίνοντας μεταξύ άλλων ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία των Ευρωεκλογών και τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτές. Το κλιμάκιο της ΝΔ αναχώρησε για την Αθήνα, σήμερα το απόγευμα 30.5.2024.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στον κάβο ντόρο έπρεπε να μείνουν. Πότε θα ξυπνήσει πια αυτός ο λαός?

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.