Επίσκεψη Συρεγγέλα, Φλουρή και Φραγκάκη στην Άνδρο

Στην Άνδρο η Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, ο ΓΓ του Υπ. Τουρισμού Μύρωνας Φλουρής και ο ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης

Επίσκεψη στην Άνδρο πραγματοποίησαν την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, η Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κα Μαρία Συρεγγέλα, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Μύρωνας Φλουρής και ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Δημήτρης Φραγκάκης, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Φίλιππο Φόρτωμα και τον πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστο Αβραμίδη.

Επίσκεψη Συρεγγέλα, Φλουρή και Φραγκάκη στην Άνδρο

 

Κατά την άφιξή τους στο νησί, στο λιμάνι του Γαυρίου, τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Ι. Σουσούδης και ακολούθησε «αυτοψία» στη Μαρίνα Μπατσίου και στο λιμάνι, όπου ο κ. Σουσούδης ανέλυσε στο κλιμάκιο της Κυβέρνησης τα προβλήματα που υπάρχουν και τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμισή τους.

Επίσκεψη Συρεγγέλα, Φλουρή και Φραγκάκη στην Άνδρο

Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Άνδρου, κατόπιν προσκλήσεως του κ. Σουσούδη, με τη συμμετοχή συνεργατών του Δημάρχου, της Προέδρου του Δ.Σ., Αντιδημάρχων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων και υπηρεσιακών παραγόντων για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί.

Επίσκεψη Συρεγγέλα, Φλουρή και Φραγκάκη στην Άνδρο Επίσκεψη Συρεγγέλα, Φλουρή και Φραγκάκη στην Άνδρο

Ο Δήμαρχος Άνδρου αφού καλωσόρισε το κλιμάκιο της Ν.Δ. έθιξε διάφορα θέματα που απασχολούν το νησί, ενώ εστίασε σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που απασχολεί, μεταξύ άλλων, την Άνδρο. «Πρέπει η Κυβέρνηση να δει σοβαρά το μεγάλο μας θέμα που είναι το Κέντρο Υγείας. Δεν επιτρέπεται νησιώτικος Δήμος να μην έχει ιατρικό προσωπικό! Από την εμπειρία μου και ως γιατρός, να ξέρετε ότι αυτό λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας και για τους Ανδριώτες που ζουν στην Αθήνα ή στο εξωτερικό, αλλά και για τον τουρισμό», ανέφερε, μεταξύ άλλων θεμάτων, ο κ. Σουσούδης, προσθέτοντας ότι «ως Δημοτική Αρχή μπορούμε να παρέχουμε την κάλυψη του ενοικίου για τρεις γιατρούς. Μένει να γίνει πράξη και από την Κυβέρνηση».

Το κλιμάκιο της Κυβέρνησης δεσμεύτηκε για περαιτέρω συνεργασία σε ζητήματα γύρω από τον τουρισμό, την αξιοποίηση υποδομών, το Κέντρο Υγείας κ.ά.

Η επίσκεψη έκλεισε με βόλτα στη Χώρα του νησιού, όπου όλοι τους, κ.κ. Συρεγγέλα, Φλουρής και Φραγκάκης, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα.

Δελτίο τύπου Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.