Επίλυση Σοβαρών Προβλημάτων στην Δημοτική Κοινότητα Γαυριου

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Σαν τοπική κοινότητα, έχουμε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και αναζητούμε άμεση λύση. Παρά το γεγονός ότι έχουμε λάβει πολλές αποφάσεις σαν τοπικό, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα και περιμένουμε. Επιπλέον, δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν στο τηλέφωνο για να συντονιστούμε.

Ο Αντιδήμαρχος παραμένει στο ιατρείο του και δεν απαντά στα τηλέφωνα, ενώ χρειαζόμαστε να λύσουμε επείγοντα ζητήματα. Ωραία είναι να καθαρίζουμε τις παραλίες και να το διαφημίζουμε κάθε μέρα, αλλά εδώ και μια εβδομάδα, το Γαύριο μυρίζει από λύματα και είναι αδύνατον να καθίσει κάποιος στα μαγαζιά για καφέ, λόγω της δυσοσμίας. Παρά τις προσπάθειές μας και τις ενέργειες που έχουμε κάνει, δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση.

κ. Δήμαρχε, η θερινή περίοδος είναι ήδη σε εξέλιξη και κανένα άμεσο ζήτημα όχι μόνο δεν έχει λυθεί, αλλά δεν έχει καν προγραμματιστεί η επίλυσή του. Μετά τα ανωτέρω, ζητώ τη δική σας παρέμβαση ώστε να δρομολογηθούν το συντομότερο δυνατό οι άμεσες αναγκαίες παρεμβάσεις (αποχέτευση, νερό, καθαριότητα, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, ανεξέλεγκτη εναπόθεση κάδων   κτλ).

Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Κατσίκης

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΌΛΑ τα Σφάζω και Μαχαιρώνω ” Καταγγελει και Ζητά την Βοήθεια του Δημάρχου για εκκρεμότητες που έπρεπε ΚΑΤΙ να είχε κάνει το σύστημα Λοτσαρη.
    Ο φανατισμός του όμως τον κάνει να γράφει θέματα που τους εκθέτει ! ! !

    Απάντηση

    • Οι αγαπημένοι σου πανάξιοι σε όλα, Ανδριώτη φορολογούμενε, σκοπεύουν να κάνουν κάτι για το πρόβλημα και αν ναι τι;
      Ή μήπως ο δικός σου φανατισμός σε κάνει να μυρίζεις τη σκατίλα για γιασεμί;;;

  2. Οι αγαπημένοι σου πανάξιοι σε όλα, σκοπεύουν να κάνουν κάτι για το πρόβλημα και αν ναι τι;
    Ή μήπως ο δικός σου φανατισμός σε κάνει να μυρίζεις τη σκατίλα για γιασεμί;;;

  3. Σε αφήνω να βράσεις στο ζουμί σου…….. Ξέρεις τι γεύση έχει…..

    • Αχαχαχα κάθε φορά που στριμώχνεσαι και δεν έχεις τι να απαντήσεις, μου λες να βράσω στο ζουμί μου. Να τους πεις να σου δώσουν καμιά καινούργια ατάκα, έχει κολλήσει η βελόνα.

  4. Ο κίτρινος τύπος έχει κάνει την ανάρτηση της Καταγγελίας του Κατσικη στις 31/5/24.
    Πως μετράτε ότι πέρασαν 30 μερες

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.