Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 1-2 Ιουνίου 2024, το 1ο «ΤΕΝΝIS CAMP» που διοργάνωσε ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Μίνα Καπλάνη στις εγκαταστάσεις των γηπέδων τένις στο Παραπόρτι Χώρας.

Επιτυχές το 1ο ΤΕΝΝΙS CAMP

Στη διήμερη γιορτή του αθλητισμού, που δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα, συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών (παιδιά και ενήλικες).

Επιτυχές το 1ο ΤΕΝΝΙS CAMP

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Ι. Σουσούδης, ο οποίος, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική προσπάθεια της διοργάνωσης και συνεχάρη όσους και όσες συμμετείχαν, σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η φιλοξενία αθλητικού camp, καθώς η ανάδειξη του Αθλητισμού αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή βασική προτεραιότητα. Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας, προκειμένου να στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις σαν αυτή, συναισθανόμενοι την ευθύνη και την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στη νέα γενιά του νησιού μας».

Δελτίο τύπου Δ.Α.

Επιτυχές το 1ο ΤΕΝΝΙS CAMP

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.