Η υποψήφια ευρωβουλετής Μερόπη Λάβδα - Μπουκουβάλα και οι ΔημοκράτεςΜε προσωπική σχέση με την Άνδρο η γιατρός Μερόπη Λάβδα – Μπουκουβάλα κατέρχεται ως υποψήφια στις ευρωεκλογές με τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου. Καλή Επιτυχία!!!

Η κ. Μπουκουβάλα μίλησε για την επιλογή της να στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο αλλά και για την σχέση της με το νησί μας λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η υποψήφια ευρωβουλετής Μερόπη Λάβδα - Μπουκουβάλα και οι Δημοκράτες 

 

 

 

Νιώθω μεγάλη τιμή και ευθύνη που μου δίνεται η ευκαιρία να υποβάλλω την υποψηφιότητά μου σαν Ευρωβουλευτής στο πλάι του κ. Ανδρέα Λοβέρδου. Γνωρίζοντας τα καθημερινά προβλήματα αυτού του τόπου και συγκρίνοντας αυτά με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης , είμαι σίγουρη ότι μπορώ να εκπροσωπίσω επάξια την χώρα μας με ήθος, τιμιότητα καθώς και κοινή λογική,όπως άλλωστε είναι η θέση και των Δημοκρατών .Απευθύνομαι κυρίως σε σας,τους κατοίκους της  Άνδρου για την στήριξή σας, καθώς είμαι συνδεδεμένη με τον τόπο, έχοντας ο σύζυγος μου,Κωνσταντίνος Λάβδας, καταγωγή από τον πανέμορφο αυτόν τόπο.Ας εμπιστευτούμε πλέον ανθρώπους με γνώση,μεράκι και τόλμη για μία μεγάλη Ελπίδα στην Ευρώπη.

Με εκτίμηση,

Μερόπη Λάβδα – Μπουκουβάλα

Η Μερόπη Μερόπη Λάβδα – Μπουκουβάλα είναι ιατρός Αναισθησιολόγος ιπτάμενος. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και κατάγεται από την Δωδώνη Ιωαννίνων και την Δράμα.
Σπούδασε ιατρική με εξειδίκευση Αναισθησιολογία στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ. Εκπαιδεύτηκε στην αεροπορική ιατρική του Surrey University στο Ηνωμενο Βασίλειο. Εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στα Αραβικά Εμιράτα Culf Center for Aviation Studies.
Από το 2009 συνεργάζεται με αεροπορικές εταιρείες στην Αθήνα, Μιλάνο, Βιέννη και Αραβικά Εμιράτα. Συμμετείχε σε συνέδρια με επιστημονικές δημοσιεύσεις , ομιλίες και πανευρωπαϊκές μελέτες της EuropeanSociety of Anaesthesiology.
Το 2022 το Υπουργείο Υγείας των Αραβικών Εμιράτων της απένειμε το βραβείο του «First responder doctor οf the Year» Dubai Corporation for ambulance Services.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.