ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη των περιοχών οι οποίες λαμβάνουν σήμα από την περιοχή της Μονής Παναχράντου (Άγιος Παντελεήμονας).
 
1. Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργείται με τις παρεμβολές και για την επόμενη περίοδο, οι λήπτες του τηλεοπτικού σήματος από την παραπάνω περιοχή, θα πρέπει να γυρίσουν τις κεραίες τους σε θέση κάθετης πόλωσης, από τη θέση οριζόντιας πόλωσης που βρίσκονται τώρα και να κάνουν στη συνέχεια ανίχνευση των καναλιών.
 
2. Οι λήπτες του τηλεοπτικού σήματος των περιοχών Παραπόρτι και Λειβάδια, που έως τώρα δεν είχαν λήψη των ιδιωτικών καναλιών εξαιτίας της παρεμβολής που υπάρχει από Μυτιλήνη, μπορούν επίσης να γυρίσουν τις κεραίες τους σε θέση κάθετης πόλωσης προς τη Μονή Παναχράντου. Πλέον και για αυτές τις περιοχές υπάρχει κάλυψη από την περιοχή της Μονής Παναχράντου.
 
Είμαστε σε επαφή με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και αναμένουμε να επισκεφτεί κλιμάκιο το νησί μας για τον έλεγχο του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή υποστήριξη καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6944633939.
Σε κάθετη πόλωση για το τηλεοπτικό σήμα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.