Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου ενισχύεται πλέον με 7 άτομα ως μόνιμο προσωπικό, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και άτομα που ο κ.Σουσούδης απέλυσε μόλις πήγε στο Δήμο. Ήταν η πρώτη του κίνηση, η πρώτη του προτεραιότητα.

Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου ενισχύονται με άλλα 5 μέλη ως προσωπικό και διάφορες ειδικότητες.

Η παράταξη μας στήριξε από την αρχή την προσφυγή των εργαζομένων που διεκδικούσαν τη μονιμοποίηση τους γιατί η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει ανάγκη από προσωπικό για να μπορεί να κρατά το νησί καθαρό αλλά και γιατί οι άνθρωποι αυτοί κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Το ζήτημα είναι αν η σημερινή δημοτική αρχή έχει σχέδιο για να βελτιώσει τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας αλλά και για να αξιοποιήσει, παραγωγικά και αποδοτικά, τα 7 νέα μέλη της υπηρεσίας .

Η Άνδρος μπορεί να είναι καθαρή με το δικό της σχέδιο και με τις δικές της δυνάμεις αντί να οδηγηθούμε και πάλι στην εποχή των απευθείας αναθέσεων και των εργολάβων καθαριότητας.

Η παράταξη μας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, έχει διάθεση συνεργασίας, καλεί τη δημοτική αρχή να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα της καθαριότητας για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μας έχει μπερδέψει με τις παλινωδίες του ο Λοτσαρης.
    Ποιος θέλει να έχει την καθαριότητα ;
    Ποιος είχε την καθαριότητα στην θητεία του ;
    ΟΧΙ άλλη Παραπληροφορησηηηηηηη ! ! !

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.