Άλλη μια πρωτοβουλία του δήμου που στόχο έχει να αποφέρει καρπούς.

Δελτίο τύπου

Την Άνδρο επισκέφτηκαν το προηγούμενο διάστημα μετά από πρόσκληση του Δήμου βραβευμένοι bloggers και instagramers της Βρετανικής αγοράς που ειδικεύονται στις διακοπές ζευγαριών με προτίμηση σε ειδικές μορφές τουρισμού και ποιοτικές δραστηριότητες.

Οι συμμετέχοντες που επιμελούνται το blog και τα social media με τίτλο «Where Life is Great!» έχουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και επισκέψεις και έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί και συνεργάζονται με αναγνωρισμένα ονόματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας όπως τους τουριστικούς οργανισμούς της Ινδίας, της Ολλανδίας και της Τενερίφης και φορείς όπως Emirates, Air China, JET2 κ.α.

Η φιλοξενία και γνωριμία με τον προορισμό οργανώθηκε με την ενεργό στήριξη του τουριστικού δικτύου του νησιού. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί τις τοπικές επιχειρήσεις για την αφιλοκερδή συμβολή τους στην εμπειρία φιλοξενίας των συμμετεχόντων.  

Παράλληλα με ενέργειες του Δήμου συνεχίζεται η προβολή σε ΜΜΕ του εξωτερικού καθώς και η πρόκληση δεκάδων θετικών δημοσιευμάτων και αναφορών σε εγχώρια μέσα ενημέρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.