Το πρωί του Σαββάτου 8.6.2024 εκτυλίχθηκε ο κάτωθι διάλογος μεταξύ εφημερίδας και αντιδημάρχου

Το νερό των Αποικίων Το νερό των Αποικίων

Σήμερα Δευτέρα 10.6.2024 σε τηλεφωνική επικοινωνία της εφημερίδας με τον κ. Βιδάλη ενημερωθήκαμε για τα εξής όσον αφορά το πρόβλημα: Τα υλικά αντικατάστασης για την γεώτρηση έρχονται από την Αθήνα και αύριο με συνεργείο του κ. Βαλμά θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες στις γεωτρήσεις. Στο μεταξύ οι δεξαμενές συμπληρώνουν νερό με βυτία, ενώ σε τρια σημεία διαδρομής οι σωλήνες ύδρευσης βρέθηκαν κομμένοι. Η τηλεμετρία “ειδοποίησε” εγκαίρως το βράδυ της Πέμπτης. 

Παρακολουθούμε το θέμα και επανερχόμαστε.

Δελτίο τύπου

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  “Τα Αποίκια χωρίς νερό για πέντε ημέρες και …βλέπουμε…”

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Τα Αποίκια στην Άνδρο, με δύο ενεργές γεωτρήσεις, παραμένουν για πέμπτη μέρα χωρίς νερό.

Όλα αυτά εν μέσω τουριστικής περιόδου και με υψηλές θερμοκρασίες. Υπάρχουν ήδη επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω της έλλειψης νερού.

Επισημαίνουμε ότι ποτέ άλλοτε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε ανάλογο πρόβλημα. Το οξύμωρο είναι ότι υπάρχει σύστημα τηλεμετρίας και παρακολούθησης στις γεωτρήσεις και στο δίκτυο. Συνεπώς κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Κανείς δεν είδε εγκαίρως το πρόβλημα;

Κανείς δεν αντιλήφθηκε το είδος της βλάβης που υπήρχε προκειμένου να επιδιορθωθεί πριν οδηγηθούμε στη διακοπή της υδροδότησης;

Κανείς από τη δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες;’’

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάθαμε ότι από τον Οκτώβριο 2023 η μία αντλία ήταν χαλασμένη .
    Έχουν το θράσος να κάνουν Καταγγείες και να Προσβάλουν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο (Κασιδωνη ,Στεφάνου) ! ! ! !
    Πρώτα να μας πουν τι έκαναν αυτοί και μετά να ζητούν και τα ΡΈΣΤΑ…….

  2. Η Εμπάθεια και φανατισμός είναι ΚΑΚΟΣ Σύμβουλος.
    Αυτό έγινε και στην δημοσίευση του Χ.Β. στον κίτρινο τύπο για το θέμα της διαμόρφωσης του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.
    ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΛΆΘΟΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ , καθόσον σκηνοθέτησε και μαγνητοσκοπησε την διαφωνία του για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού ,ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ στον κίτρινο τύπο χωρίς να έχει την σύμφωνη γνώμη όλων που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη .
    Αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα. Το Νομικό τμήμα του Δήμου, ο Δημητρός Πολέμης κλπ πρέπει να το δουν για τα ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ………
    Υπάρχει και κάποιο Όριο Δενν μπορεί ο καθένας να ανοίγει το στόμα του και να λέει λέξεις πχ Πλατσικο…….. .Να μαγνητοσκοπει συνομιλίες…….

  3. Είναι γνωστός ο Χ.Β. για τις τοξικές και αλητικες συμπεριφορές που ειχε εναντίον του Γιάννη Γλυνου

  4. Έχει γίνει τσιράκι του Λοτσαρη .
    Εάν συνεχίσει με τον ιδιο “Ρυθμο”θα πάθει την ίδια Απαξίωση που έπαθε ο Λάσκαρης ,όταν αποφασίσει να κατέβει στις Δημοτικές Εκλογές του 2028.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.