"Ένας ουρανός με αστέρια..."

 

Με μεγάλη χαρά σας γνωρίζουμε οτι η Ερασιτεχνική Αστρονομική ομάδα μας διεξήγαγε βραδιά αστροπαρατήρησης για μικρούς και μεγάλους φίλους στην αυλή του Cafe bistro Da Franko.

"Ένας ουρανός με αστέρια..." "Ένας ουρανός με αστέρια..."

Εγινε επεξήγηση των τύπων τηλεσκοπίων που χρησιμοποιήθηκαν και οι παρευρισκόμενοι είδαν είχαν την ευκαιρία να δουν τους κρατήρες της Σελήνης, τη θάλασσα της ηρεμίας και αυτή της γονιμότητας, καθώς επίσης και τον διπλό αστέρα Albireo. Αντίστοιχες βραδιές θα ακολουθήσουν εντός του καλοκαιριού, όταν και η ατμόσφαιρα θα επιτρέψει να παρατηρήσουμε τους πλανήτες Κρόνο και Δία.

"Ένας ουρανός με αστέρια..."
 Η ομάδα ευχαριστεί όσους έδωσαν το παρόν και επίσης τους κ.κ. Μαργαρίτα και Νίκο Κολυδά που μας παραχώρησαν την αυλή του Da Franko με την υπέροχη θέα. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.