Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και το Ελληνικό Δίκτυο Ανοικτής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης [ΕΔΑΕ] www.edae.net, διοργανώνουν το 9ο Θερινό “Πανεπιστήμιο”- Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Ψηφιακά Μέσα στην εξ αποστάσεως Εκπαίδευση».

Το 9ο Θερινό Πανεπιστήμιο στην Άνδρο

Το 9ο Θερινό “Πανεπιστήμιο”- Πανελλήνιο Συνέδριο θα φιλοξενηθεί από την Κυριακή 30 Ιουνίου ως την Κυριακη 7 Ιουλίου 2024 στο γραφικό και δροσερό χωριό Αποίκια, στους χώρους του Sariza Spring Hotel, https://sariza-spring-hotel.gr/.

Το θέμα του 9ου Θερινού «Πανεπιστημίου»-Πανελληνίου Συνεδρίου είναι φέτος τα Ψηφιακά Μέσα και την Εκπαιδευτική Μεθοδολογία Έρευνας στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.

Το 9ο Θερινό Πανεπιστήμιο στην Άνδρο

Ο επιτυχημένος θεσμός των Θερινών «Πανεπιστημίων» από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου έχει ξεκινήσει από το 2004 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

 Στην Άνδρο έχουν πραγματοποιηθεί τα 5 από τα θερινά “Πανεπιστήμιο” (2012, 2014, 2016, 2018, 2022, 2024) με μεγάλη επιτυχία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

1-3 Ιουλίου: «Ψηφιακά εργαλεία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση»

4-7 Ιουλίου: «Μεθοδολογία εκπαιδευτικής έρευνας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση».

Το 9ο Θερινό Πανεπιστήμιο στην Άνδρο

Το 9ο Θερινό “Πανεπιστήμιο” φέρνει μια εντυπωσιακή σειρά από μαθήματα, βιωματικά εργαστήρια και διαλέξεις από καταξιωμένους καθηγητές του κλάδου. Παράλληλα, θα δοθεί στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να γνωρίσουν τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τον πολιτισμό, τις γεύσεις, τα ήθη και τα έθιμά  την της Αρχοντικής Άνδρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6998219520 & 6947704344 και να επισκέπτεστε το site της ΕΔΑΕ https://www.edae.net.

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στα social media: Facebook & instagram @edae_net

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.