Προσοχή στην αλόγιστη χρήση νερού στη Δημοτική Ενότητα Υδρούσας – Καταγράφονται υπερκαταναλώσεις

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσής μας για περιορισμό της σπατάλης του νερού, ενημερώνουμε ότι παρατηρείται ραγδαία αύξηση κατανάλωσης στη Δημοτική Ενότητα Υδρούσας κατά τις τελευταίες ώρες. Γίνεται έκκληση προς τους πολίτες για ορθολογική χρήση του νερού.

Προς τούτο πρέπει να περιοριστούν στο μέγιστο οι καταναλώσεις σε ποτίσματα κήπων ή άλλων καλλιεργειών από το δίκτυο ύδρευσης, το πλύσιμο κοινόχρηστων χώρων, αυτοκινήτων, αυλών, το γέμισμα κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες) κ.λπ. και να χρησιμοποιείται για την κάλυψη των απολύτως απαραίτητων αναγκών.

Σε περίπτωση αλόγιστης χρήσης νερού θα επιβάλλεται πρόστιμο, σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης. Όποιος αντιληφθεί διαρροή ή οποιαδήποτε αλόγιστη σπατάλη, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ. 2282041855 και 2282360117.

Εφιστούμε την προσοχή ΟΛΩΝ, καθώς το νερό είναι υπερπολύτιμο αγαθό και υπάρχει πρόβλημα με την επάρκειά του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη κατανόησή σας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.