Χρήστος Βουραζέρης: ‘’ Τα 2 εκ. ευρώ του Λιμενικού Ταμείου πρέπει να γίνουν έργα στις λιμενικές εγκαταστάσεις του νησιού και μόνο σε αυτές.  Αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η διαφορά μου με τον κ. Σουσούδη.’’

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου , έκανε την ακόλουθη δήλωση: ‘’ Ο κύριος Σουσούδης , με το καλημέρα , έκανε κακή αρχή στο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου.

Επιχείρησε να φέρει με συνοπτικές διαδικασίες για να υφαρπάξει την ψήφο των μελών του Λιμενικού Ταμείου, την αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Αναγκάστηκε και την πήρε πίσω γιατί ήταν παράτυπη η διαδικασία, όπως του επισήμανα και οποιαδήποτε απόφαση θα ήταν άκυρη.

Θέλω να γίνει ξεκάθαρο ότι είμαι στο Λιμενικό Ταμείο όχι για να τσακώνομαι με τον κ. Σουσούδη αλλά για να συνεργαστώ, για να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για το νησί μας.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι και κυρίως ο κ.Σουσούδης είναι ότι τα 2 εκατομμύρια που υπάρχουν στο Λιμενικό Ταμείο πρέπει να επενδυθούν στις λιμενικές εγκαταστάσεις και μόνο. Να γίνουν έργα , δράσεις και νέες υπηρεσίες για τα λιμάνια μας.

Για κάποιους τα 2 εκατομμύρια αποτελούν πειρασμό, προκειμένου να τα διαθέσουν για άλλους σκοπούς. Αυτό να το ξεχάσουν.

Ο κ. Σουσούδης πρέπει να καταλάβει ότι δεν διοικεί μόνος του, κυρίως πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν που πηγαίνει και το τελευταίο ευρώ.

Κατά κύριο λόγο όμως , πρέπει ο σχεδιασμός και τα έργα στις λιμενικές μας εγκαταστάσεις να γίνουν παρουσία των πολιτών της Άνδρου και όχι ερήμην τους. Ανοιχτά, με διαφάνεια και δημόσια διαβούλευση.

Επίσης οι συνεδριάσεις του Λιμενικού Ταμείου είναι δημόσιες και όχι μυστικές και πίσω από κλειστές πόρτες. Οι δημότες πρέπει να τις παρακολουθούν και να ενημερώνονται.

Όσοι αισθάνονται δυσανεξία απέναντι στην ανάγκη για διαφάνεια και ενημέρωση των πολιτών, όσοι θέλουν τους πολίτες της Άνδρου έξω από το Λιμενικό Ταμείο, προφανώς έχουν άλλους σκοπούς.

Καλώ για μια ακόμα φορά τον κ. Σουσούδη να αντιληφθεί ότι η διαχείριση και η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και τον ξεπερνά.

Να ανοίξει τις πόρτες του Λιμενικού Ταμείου στους φορείς, στους πολίτες, σε ανθρώπους της θάλασσας και της ναυτοσύνης που έχουν ιδέες, προτάσεις και μπορούν να βοηθήσουν.

Άλλωστε το μεγάλο ζητούμενο είναι ο ανασχεδιασμός και η αναβάθμιση όλων των λιμενικών μας εγκαταστάσεων σε όλη την Άνδρο.

Σε αυτή την κατεύθυνση , θα βοηθήσω και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι με προτάσεις.

Αρκεί ο κ.Σουσούδης να επιλέξει, έστω και για μία μόνο φορά, το δρόμο της συνεννόησης αντί για το δρόμο της σύγκρουσης που έχει συνηθίσει.’’

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κατάλαβε γιαυτό και προσπαθεί με την νέα ανακοίνωση του να παρουσιαστεί ως συναινετικος και συνεργασιμος ……….
    Το χούι δεν αλλάζει, ούτε μπορεί να παραγραφεί το ποινικό αδίκημα του…….

    • Αυτό κατάλαβες εσύ;; Α καλά!!! Αλλά θα μου πεις τι παραπάνω μπορεί να καταλάβει ένα φανατισμένο τρολάκι;; Βγάλε τις τσίμπλες σου λοιπόν και πες μας:
      1) Τι από όλα αυτά που λέει ο Χ.Β. είναι λάθος σχετικά με τα 2 εκατομμύρια;
      2) Γιατί ο εκλεκτός σου αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αναμόρφωση του προϋπολογισμού;;;
      3) Τι μέλλει γενέσθαι με το ποινικό αδίκημα της καταστροφής του Τούρλου;; Θα το κουκουλώσετε;;; Μη γράφεις μόνο ό,τι σε συμφέρει……

  2. Προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο και τρόπο να επανέλθει στο προσκήνιο……..
    Όλα τα κάνει Για την καρέκλα και την Αυτοπροβολή του.
    Όλες οι επιλογές του στο παρελθόν και παρόν ήταν τελείως Άστοχες και Άσχετες .
    Εκεί που ” έφτυνε ” τώρα γλύφει ……

    • Γενικολογίες, αερολογίες και κούφια λόγια όπως πάντα. 3 ερωτήσεις σου έκανα και δεν κατάφερες να απαντήσεις ούτε σε μισή!!! Αναμενόμενο…αυτά κάνουν ο φανατισμός και οι παρωπίδες……

  3. Κουφια Λογια ,για την παράνομη μαγνητοσκοποιση θα μας πεις κάτι ;

    • Καλά πες εσύ κάτι για τις ερωτήσεις που έθεσα πρωτα εγω και που αποφεύγεις να απαντήσεις και μετά να σου πω ότι θέλεις για την μαγνητοσκόπηση. Μη νομίζεις ότι ξεγλιστράς πετωντας την μπάλα στην εξέδρα όλη την ωρα γλυκό μου τρολάκι….

  4. Καλά πες εσύ κάτι για τις ερωτήσεις που έθεσα πρωτα εγω και που αποφεύγεις να απαντήσεις και μετά να σου πω ότι θέλεις για την μαγνητοσκόπηση. Μη νομίζεις ότι ξεγλιστράς πετωντας την μπάλα στην εξέδρα όλη την ωρα γλυκό μου τρολάκι….

  5. Κύριε Κουφια Λόγια.
    Δεν δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς εμένα για πράγματα που δεν ξέρω ούτε ξέρω ποιος το έκανε.
    Σε παρακαλώ διάβασε ξανά το πρώτο σχόλιο μου στις 16/6/24 , δεν έχω ζητήσει να μου απαντήσεις ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΉ……
    Τι παριστάνεις;,;???

    • Εσύ πάντως παριστάνεις τον ανήξερο, αλλά χωρίς επιτυχία…..
      Επίσης σε ρωτησα για το θέμα του κου Βουραζέρη, πάνω στο οποίο σχολίασες κι εσύ, με εμπάθεια ως συνήθως…και ζήτησα να μου πεις τι από όσα γράφει είναι ψέμα, λάθος ή άδικο σχετικά με τα 2 εκατομμύρια και γιατί αναγκάστηκε ο κος Σουσούδης να αποσύρει άρον άρον την αναμόρφωση του προϋπολογισμού…….Αν δυσκολεύεσαι να απαντήσεις για τους γνωστούς λόγους μη ζορίζεσαι και τόσο, έχουμε και καύσωνα και θα πάθεις τίποτα…….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.