Θ. Σουσούδης: Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχηΔεύτερη μέρα της μεγάλης καταστροφικής φωτιάς που ξέσπασε σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του νησιού μας.
Σήμερα η φωτιά με τις αναζοπυρώσεις, τα ξημερώματα άφησε ακόμα ένα μεγάλο σημάδι καίγοντας ένα όμορφο παραδοσιακό σπίτι στο χωριό Μεσαθούρι.
Κατά τα άλλα είχαμε μόνο μικρές εστίες όπου οι πυροσβέστες έδιναν άμεσα την λύση.
Θ. Σουσούδης: Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη
Ύστερα από τον σημερινό έλεγχο μας, μαζί με τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικής, κο. Γ. Βλόντζο, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΔΕΔΔΗΕ, όπου δουλεύουν ασταμάτητα και με απίστευτη οργάνωση, αποκαθιστώντας σε χρόνο ρεκόρ όλες τις καταστροφές στο δίκτυο, που ήταν απίστευτα πολλές.
Έδωσαν ρεύμα άμεσα σε όλες σχεδόν τις περιοχές και σχεδόν καμμία εκκρεμμότητα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
.Θ. Σουσούδης: Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχηΕπίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης, Νίκο Βιδάλη, στον πρόεδρο της κοινότητας, Γιάννη Φιλιππίδη, στους δύο υπαλλήλους Δημήτρη Ξανθό και Δημήτρη Γρυμάνη του Δήμου, που αποκαθιστούσαν με προσωπική εργασία όλοι τους το καμένο δίκτυο ύδρευσης.
Και φυσικά στον άνθρωπο της πολιτικής προστασίας Γιάννη Μπακέλα, που είναι παρών όλες αυτές τις ώρες.
Η συνεργασία με όλους που ενεπλάκησαν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης ήταν άψογη και καταλυτική.
Θ. Σουσούδης: Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη
Πυροσβεστική, ΣΕΔΑ, ΕΚΑΒ, εθελοντές κάτοικοι, χωματουργοί, Αντιδήμαρχοι και υπάλληλοι του Δήμου, έδωσαν την ψυχή τους στη προσπάθεια κατάσβεσης.
Αφήνω στο τέλος τις επιχειρήσεις των ελικοπτέρων, όπου οι πιλότοι έδρασαν, χειρουργικά και ήταν οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας μαζί με όλους που επιχειρούσαμε επίγεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Υπουργείο που ήταν από την αρχή δίπλα μας και είχαμε άριστη συνεργασία και μας διέθεσε τρία ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα.
Ακόμα όμως και σήμερα, μας διέθεσε ελικόπτερο για την κατάσβεση των μικρών εστιών και δεν αφέθηκε έτσι τίποτα στην τύχη.
Να είμαστε όλοι καλά και οι ζημιές θα αποκατασταθούν όλες, αρκεί που δεν είχαμε μεγαλύτερη καταστροφή.
Καλούμαστε όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να ακόλουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Άνδρος ευγνωμονεί και ευχαριστεί από καρδιάς κάθε εμπλεκόμενο φορέα, εθελοντή, υπάλληλο για την υποδειγματική κατάσβεση της δύσκολης πυρκαγιάς αλλά και την ταχύτατη αποκατάσταση των ζημιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.