Τους πυροσβέστες ευχαριστεί η Έπαρχος Α. ΒρεττούΜε τους πυροσβέστες από την Αθήνα, που συνέδραμαν στην κατάσβεση της φωτιάς στην Άνδρο, συναντήθηκε κατά την αναχώρηση τους από το λιμάνι του Γαυρίου, χθες, Κυριακή μεσημέρι, 23/6/24, η Έπαρχος Άνδρου Άννα Βρεττού.

Συνομίλησε μαζί τους, ευχαρίστησε θερμά για της συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους στην κατάσβεση της φωτιάς, άκουσε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους και τους ευχήθηκε να επιστρέψουν στο νησί ειρηνικά για να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού της Άνδρου.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Π. Αττικής με ιδιαίτερη σεμνότητα δήλωσαν ότι έκαναν το καθήκον τους, όπου η ανάγκη τους καλεί.

Με την ευκαιρία αυτή η κ. Άννα Βρεττού ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο έργο της κατάσβεσης, Πυροσβέστες, ΣΕΔΑ, ΕΚΑΒ, Πολιτική Προστασία, εθελοντές πολίτες, τον Δήμο  και την πολιτική προστασία και Δημόσιες Αρχές και δηλώνει ότι με τη διαρκή ετοιμότητα όλων των δυνάμεων πρόληψης και πυρόσβεσης θα προστατεύσουμε το νησί μας.

Δελτίο τύπου Επαρχείου Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.