Την Άνδρο διαφημίζει στην “Κοινωνία ώρα MEGA” ο Χρήστος Παπαχρήστος μιλώντας για το νησί αφενός, τις οργανωμένες παραλίες του αφετέρου, τα καταλύματά του, την τουριστική του υποδομή. Με κέφι και διάθεση, ένας άνθρωπος “έξω καρδιά” μιλά από την καρδιά του για τον Χαλκολιμνιώνα και το νησί του που λατρεύει.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η υπερδιαφήμιση της Άνδρου ενός νησιού ,χωρίς τις ανάλογες υποδομές για την φιλοξενία τόσων πολλών επισκεπτών σε τόσο μικρή τουριστική περίοδο [ 2μήνες ] πολύ σύντομα θα δημιουργήσει όλα τα προβλήματα και τις αρνητικές,συνέπειες τις οποίες γέννα ο υπερτουρισμός.
    θέλει πολύ προσοχή η διαχείριση του τουριστικού προϊόντος,ώστε αυτό το οποίο διαφημίζεις και πουλάς , να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ.
    Συνέβη σ άλλους,προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.
    Η μη εξυπηρέτηση του επισκέπτη, η παροχή κακών υπηρεσιών,στην εστίαση, ανυπαρξία χώρων στάθμευσης, κλπ. είναι μερικά από τα αρνητικά της περιόδου αυτής του υπερπληθυσμού του νησιού.

  2. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω αν και προσωπικά επέλεξα να επενδύσω σε αυτό που για την δική μου “κοσμοθεωρία” – ως μέλος των Ευρωπαίων και των Ελλήνων Οικολόγων Πράσινων – θεωρούσα ως “Ήπια και Περιβαλλοντοφιλική κατοικία ολόχρονου παραθερισμού” , στην περιοχή ακριβώς επάνω από τον Χαλκολιμιώνα -που ονομάζεται “Παντουκιά” και “Ακρωτήρι” . Συναισθηματικοί λόγοι με οδήγησαν στην επιλογή αυτή καθως και οι δύο γονείς μου είναι Ανδριώτες και η μητέρα μου από τον κοντινό Πιτροφό ! Η αποτυχία του πρότζεκτ “ΠΑΝΘΕΑ” μπορεί να λάβει πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις , η ουσία όμως είναι οτι οι “εύκολες λύσεις” προτιμούνται και η Άνδρος βαδίζει χωρίς ουσιαστικό σχεδιασμό ως προς την Βιωσιμότητα της οικονομικής της διασποράς !

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.