14:50 Ανακλήθηκε το ελικόπτερο. 

Φωτιά στον Άγιο Πέτρο - Σχόλη
Δήμαρχος κι αντιδήμαρχος επί τόπου
Φωτιά στον Άγιο Πέτρο - Σχόλη
Επί τόπου η δύναμη της πυροσβεστικής και τα σκαπτικά
Φωτιά στον Άγιο Πέτρο - Σχόλη
Μέγας αμαρτωλός, το απηρχαιωμένο, ασυντήρητο(;) δίκτυο

Φωτιά στον Άγιο Πέτρο - Σχόλη Φωτιά στον Άγιο Πέτρο - Σχόλη

14:40 Η φωτιά έχει “πιαστεί”. Με τους θυελλώδεις ανέμους όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Στο σημείο παραμένουν οι δνάμεις του Π.Κ.

Φωτιά στον Άγιο Πέτρο - Σχόλη
Photo: iefimerida

14:20 Στις (14:10) Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 ο δήμαρχος και η Πολιτική Προστασία ειδοποιήθηκαν για φωτιά που έχει ξεσπάσει στον Άνω Άγιο Πέτρο περιοχή Σχόλη. Στο σημείο έχει ήδη σπεύσει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο με 4 οχήματα ενώ καθ’ οδόν βρίσκεται η Πολιτική Προστασία, ο Σ.Ε.Δ.Α. ο δήμαρχος, το ΕΚΑΒ.

Ο δήμαρχος κ. Σουσούδης ενημέρωσε άμεσα το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και σε συννενόηση με τον υφυπουργό κ. Ευάγγελο Τουρνά στέλνει ελικόπτερο από τη Νάξο προκειμένου να συνδράμει στην πυρόσβεση. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.